Tutkimusten mukaan 85 % uudenvuodenlupauksista rikotaan. Kannattaa siis miettiä mitä lupaa. Ettei tule pettymään. Tehdään vain yksi lupaus, niin sillä on hyvä mahdollisuus toteutua. Minä lupaan luopua turhista tavaroistani vuoden 2016 aikana. Teetkö saman lupauksen?
Tavoite on nyt asetettu ja se pitää vielä aikatauluttaa. Yksi keino on laittaa kännykkään muistutus vaikka sunnuntaisin: turhakepoistot! Eri viikonlopuiksi erilaiset teemat: vaatteet, astiat, kodin tekstiilit, koriste-esineet, kirjat, kosmetiikka tai arkistoidut paperit.
Petivaatteiden kanssa on tämä kolmen sääntö yhdelle henkilölle: yhdet on sängyssä, yhdet pesussa ja yhdet kaapissa. Tämä määrä riittää. Pyyhkeiden kanssa pärjää kahden säännöllä: yhdet käytössä ja yhdet pesussa. Jos yövieraita on usein, niin sääntöä voi suurentaa.
Vaihdoin juuri petivaatteet ja meidän Leopold meni niitä heti testaamaan.

Toki voit myös tehdä isomman raivauksen vaikka kerran kuukaudessa. Kohteena silloin vaatehuone, autotalli, kellarivarasto tai kaapit. Tee se mikä sinulle sopii parhaiten. Pääasia että pääset eroon sinulle turhista tavaroista.
Hyvää Uutta Vuotta 2016!

Kommentit (2)

Mustarastas8
Liittynyt17.12.2015
3/2 | 

Tämän voin luvata hyvillä mielin! Olen jo syksyllä aloittanut hyvää tekevän elämänjärjestelyn ja aion nautiskellen jatkaa 2016. Guruni  ;-)  Konmarin ohjetta noudattaen: "Ota karsiessasi aina yksi tavara kerrallaan käteesi ja kysy, tuottaako se sinulle iloa. Jos tuottaa, pidä se. Jos ei, heitä se pois. Säilytä vain tavarat, jotka puhuttelevat sinua. Loppujen lopuksi moni tavara voi olla sellainen, että se on jo tehnyt tehtävänsä elämässäsi."

Hyvää uutta vuotta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Tuula Lahtinen, syntyperäinen Tampereen likka ja täällä kotikonnuilla olen koko elämäni viihtynyt. Kun minä tulin maailmaan, niin Kekkonen täytti 60-vuotta. Olen toiminut ammattijärjestäjänä ja yrittäjänä vuodesta 2008 alkaen. Annan vinkkejä kuinka tavarakaaos saadaan kuriin kotikonstein. Tervetuloa!

Hae blogista

Kategoriat