Aamukahvi tai tee maistuu makoisalta siistissä keittiössä. Kannattaa tehdä illalla pieni siivoushomma ja tyhjentää lavuaarit tiskeistä. Jos laitat tiskit astianpesukoneeseen, niin homma on nopeasti hoidettu. Jos ne puhtaat astiat on jo koneesta otettu pois? Eli ota tavaksi myös tyhjentää se kone pesun jälkeen.

Tyhjennä työtasot turhista tavaroista ja pyyhi pinnat. Jos on tiedossa kiireinen aamu, niin lataa kahvinkeitin valmiiksi. Puuroainekset voi ottaa myös valmiiksi esille. Tai tee valmiit voileivät jääkaappiin odottelemaan.
Kotitöissä voi säästää aikaa kun tekee hommia päivittäin. Tuo tullessas ja vie mennessäs on hyvä motto. Jos tavaroita alkaa kertymään epämääräisiin kasoihin ja sinne minne ne eivät kuulu. Niin haloo! Palauta aina käyttämäsi tavara sinne missä sen paikka on. Näin ei synny kaaosta.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Tuula Lahtinen, syntyperäinen Tampereen likka ja täällä kotikonnuilla olen koko elämäni viihtynyt. Kun minä tulin maailmaan, niin Kekkonen täytti 60-vuotta. Olen toiminut ammattijärjestäjänä ja yrittäjänä vuodesta 2008 alkaen. Annan vinkkejä kuinka tavarakaaos saadaan kuriin kotikonstein. Tervetuloa!

Hae blogista

Kategoriat