Tyttäreni pakotti pikkuveljensä Hulluille päiville. Pojan vaatevarasto päivitettiin oikein kunnolla. Onneksi minä sain olla rauhassa kotona, enkä osallistunut kauppakaaokseen. Ostivat uusia farkkuja 4-5 kappaletta, kahdet kengät ja lyhyt- ja pitkähihaisia paitoja yhteensä kymmenen kappaletta. Lisäksi uusia kalsareita ja sukkia. En kysynyt loppusummaa, mutta saivat varmasti hyvät alennukset.

Nyt laitan pojan vaatteita ja kenkiä Karjalan keräykseen. Myös omat vaatteeni saavat kyytiä. Tamperelainen Lions klubi vie rekalla tavaroita Karjalaan ja sinne meidän vaatteet menevät. Hienoa kun on tiedossa täsmäkohde lahjoituksille.

Minulla on keittiössä telkkari ja se on hyvää seuraa kun kokkailen tai lataan sekä tyhjennän tiskikonetta. Telkkari tai digiboksi hajosi viime viikolla ja piti sitten ostaa uusi tv. Se ei enää kaipaa edes boksia. Vanha telkkari ja digiboksi lähtevät nyt jäteasemalle.

Kokkailu on kivaa ja edullista. Tänään tein valkosipuliperunoita ja porsaspihvejä. Tällä reseptillä ja annoksen hinta noin 7 euroa. 800 g porsaanfilettä leikattu pihveiksi, kevyt nuijinta, maustaminen ja pikapaisto pannulla. Perunat leikattu veneiksi, marinoitu öljy-valkosipuli-provencenyrttiseoksessa. Uunivuokaan vielä paprikaa ja sipulia. Lihat toiseen uunivuokaan kerma-sinappiseokseen. 180 asteessa reilu tunti. Todella hyvää!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Tuula Lahtinen, syntyperäinen Tampereen likka ja täällä kotikonnuilla olen koko elämäni viihtynyt. Kun minä tulin maailmaan, niin Kekkonen täytti 60-vuotta. Olen toiminut ammattijärjestäjänä ja yrittäjänä vuodesta 2008 alkaen. Annan vinkkejä kuinka tavarakaaos saadaan kuriin kotikonstein. Tervetuloa!

Hae blogista

Kategoriat