Kaikkea ei tarvitse omistaa itse. Joitakin tavaroita voi ottaa lainaksi. Myös koiraa voi lainata! Minulla on onni ”omistaa” lainakoira Sulo. Käyn Sulon kanssa lenkillä 1-3 kertaa viikossa ja tätä autuutta on jatkunut toukokuulta asti. Kirjoitin keväällä Aamulehden lukijapalstalle jutun, jossa kerroin kaipaavani koiraa lenkkiseuraksi. Kahdeksan koiraa ilmoittautui lainattavaksi. Tänäänkin olin Sulon kanssa ulkoilemassa ja siltä pusun.


Oma koirani oli kuollut muutama vuosi sitten ja ulkoiluni tyssäsi siihen. Keksin keinon jolla sain itseni taas kävelylenkeille. Homma toimii erittäin hyvin. Sulo on aivan ihana labradorinnoutaja ja se on koulutettu hyvin. Tässä linkissä on meistä molemmista lisätietoa.
Kotona meillä on löytökissa Leopold. Kavereiden kesken pelkkä Leo. Erittäin ihana kissa, joka viihtyy sylissä. Alkuun se oli kuin pieni lapsi ja seurasi minua jopa vessaan asti. Leo oli noin yksivuotias kun se saapui meille. Nyt Leo on oppinut uuden tempun. Se menee jääkaapin eteen ja kaatuu kyljelleen. Saa silloin herkkuruokaa palkkioksi.


Jos olet eläinrakas ja kaipaat uusia eläinystäviä, niin tuo toiveesi julki. Kerro tuttaville, sukulaisille ja naapureille että voisit olla vaikka koiran tai kissan hoitoapuna. Monet lemmikinomistajat tarvitsevat varsinkin lomamatkojensa aikana hoitajaa kotieläimilleen.

Kommentit (2)

Lilian
Liittynyt24.8.2015
3/2 | 

Ihania ystäviä sinulla. Ihan parhaita !! Labradorit ovat kerrassaan ihania koiria ja kaikki katit myös .

Ammattijärjestäjän arkea
4/2 | 

Kiitos kommentista Lilian. Koirat ja kissat ovat parhaita ystäviä ;-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Tuula Lahtinen, syntyperäinen Tampereen likka ja täällä kotikonnuilla olen koko elämäni viihtynyt. Kun minä tulin maailmaan, niin Kekkonen täytti 60-vuotta. Olen toiminut ammattijärjestäjänä ja yrittäjänä vuodesta 2008 alkaen. Annan vinkkejä kuinka tavarakaaos saadaan kuriin kotikonstein. Tervetuloa!

Hae blogista

Kategoriat