Keittiöstä katsastetaan ensin se kuivakaappi. Onko siellä vanhentuneita tuotteita, tai tarpeettomia juttuja. Monissa tuotteissa on yllättävän lyhyt päiväys. Joskus kaappiin tulee survaistua ihan jotakin muuta, mikä sinne ei kuulu.

Jääkaapissa pitää laittaa viimeksi ostetut tuotteet sinne ihan taakse. Vanhimmat laitetaan tyrkylle siihen etuosaan. Ja viikoittain tarkistetaan mitä siellä kaapissa oikein on. Niistä tehdään ruokaa, tai ne laitetaan leivänpäälle tai vaikka munakkaan täytteeksi.

Pakastin on myös tarkistettava. Paras aika sulatukselle on silloin kun ulkona pakkasta -15 astetta tai enemmän. Pakkaa tuotteet muovikasseihin ja vie ne pihalle. Nopeuta pakastimen sulatusta laittamalla sinne kattilat joissa on kiehuvaa vettä. Voit myös puhaltaa kuumaa ilmaa pakastimeen föönillä. Kannattaa vielä pyyhkiä pakastin kuivaksi ja vasta sitten laittaa tuotteet takaisin. Pikapakastus ensin hetkeksi päälle. Pakastimen takaosa on imuroitava ainakin kerran vuodessa. Monissa pakastimissa on pyörät alla, joten ihan naisvoimilla sen saa siirrettyä.

Keittiön tsekkaus jatkuu seuraavassa postauksessa. Kohteita riittää ;-)

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Tuula Lahtinen, syntyperäinen Tampereen likka ja täällä kotikonnuilla olen koko elämäni viihtynyt. Kun minä tulin maailmaan, niin Kekkonen täytti 60-vuotta. Olen toiminut ammattijärjestäjänä ja yrittäjänä vuodesta 2008 alkaen. Annan vinkkejä kuinka tavarakaaos saadaan kuriin kotikonstein. Tervetuloa!

Hae blogista

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla