Turhista tavaroista pääsee helpoiten eroon kun lahjoittaa ne eteenpäin. Niiden pitää toki olla ehjiä ja kunnollisia. Samanlaisia mitä itsekin ottaisit vastaan.
Moni kokeilee kirpputorimyyntiä. Kävin viikolla eräässä kirpputorissa katsastamassa hintatasoa. Ja se oli matala. Monella oli myynnissä tuotteita yhden tai kahden euron hinnalla. Oli jopa alle viidelläkymmenellä sentillä. Kun pöytävuokra on kuudesta päivästä noin neljäkymmentä euroa, niin aika monta tuotetta saa myydä että saa edes pöytävuokran maksettua. Vasta sitten alkaa tulla tuottoa myynnille.

Itse laittaisin myyntiin vain yli neljän euron hintaisia tavaroita tai vaatteita. Aikuisten vaatteet eivät käy kaupaksi hyvin, vaikka olisivat kuinka laadukkaita. Parhaiten myyvät lasten vaatteet, lelut ja tarvikkeet. Arabian astiat ja laatulasit tekevät kauppaa myös. Niitä ei kyllä kannata laittaa myyntipöydälle, koska kolhiintuvat helposti. Ne saa kirpparilla lasivitriiniin, mutta kirpputorin omistaja ottaa niistä omat prosenttinsa kun ne on myyty.


Olen vaihtanut tavaroita netissä ilman rahaa. Vaihtoringissä ei myydä, vaan vaihdetaan tavaraa johonkin kuluvaan tuotteeseen. Kuten kahviin, suklaaseen, vessapaperiin, pesuaineeseen, elokuvalippuun tai jauhopussiin. Eli pääset turhasta tavarasta eroon ja tavaramääräsi supistuu. Vaihdossa tulleet tuotteet käytät pois. Voit itse ehdottaa mitä haluat vaihdossa. Usein vaihto tehdään kotiovellasi tai sovitussa vaihtopaikassa.
On myös paljon hyväntekeväisyyteen liittyviä kirpputoreja, jonne saa lahjoittaa tavaroita. Isommat erät hakevat jopa kotoa. Tämä on varmasti helpoin tapa päästä eroon turhista tavaroista.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Tuula Lahtinen, syntyperäinen Tampereen likka ja täällä kotikonnuilla olen koko elämäni viihtynyt. Kun minä tulin maailmaan, niin Kekkonen täytti 60-vuotta. Olen toiminut ammattijärjestäjänä ja yrittäjänä vuodesta 2008 alkaen. Annan vinkkejä kuinka tavarakaaos saadaan kuriin kotikonstein. Tervetuloa!

Hae blogista

Kategoriat