ARVOITUS: Kuka on tämä herrasmies - ryhdikäs, komea ja sympaattinen kuningas, herkkä runoilija, laulaa taivaallisesti ja pukeutuu tyylikkäästi ja osaa ottaa yleisönsä?

Hän on unelmani numero kaksi. Syövästä selviämisen jälkeen halusin toteuttaa unelmiani. Ostin urheiluauton ja halusin nähdä tämän unelmani livenä. Niin tilasin äitienpäiväristeilyn Matkapojilta. Se osui syntymäpäiväkseni. Laivalle lähdin armastukseni Raunon kanssa. Hän on mies Hämeen syvistä metsistä. Hänkin ihastui minun unelmaani samoin kuin ystäväpariskuntamme Pirkkalasta.

Kuka voisi olla ihastumatta. Tämä herra tervehti kädestä, kun menimme tervetuliaistilaisuuteen. Hän esiintyi kaikille laivan matkustajille illalla ja seuraavana päivänä hän piti äitienpäiväkonsertin meille Matkapoikien asiakkaille. Saimme kuulla iki-ihania vanhoja kappaleita ja uuttakin tuotantoa. Hänen juontonsa olivat koskettavia ja hän esitti myös omia runojaan. Kaiken hän teki antaumuksella, tosissaan mutta huumorilla höystettynä. Menestys ei ole noussut päähän.

Hän oli lisäksi järjestänyt yllätysohjelmaa. Hänen ystävänsä, dragartisti Marko Vainio esitti puolen tunnin vauhdikkaan kansainvälisen tason Divet-shown, missä hän imitoi julkkiksia uskomattoman taitavasti. Yleisöllä oli hauskaa.

Huumoria väliin kuten Pitkollakin Aamulehdessä:

"Jos

menes johonki

samal autol naisen kans,

ni men mialummi apukuskin paikal.

Kaht kuljettajaa ei tarvit ko lentokonees."

(Kyösti Mäkimattila)

 

Tässä tuli samalla vastaus arvoitukseen. KYÖSTI MÄKIMATTILA on tämä unelma aalloilla. Hänen upeasti soittavan orkesterinsa VARJOKUVAN pojatkin pukeutuvat asiallisesti, yleisöä arvostaen.

Vielä on unelmia jäljellä, mutta onko elämää. Unelmat on toteutettava nyt. Kun selvisin syövästä vajaa vuosi sitten, mieheni sisko Helena oli luonani viikon, kun mieheni joutui lähtemään viikoksi Espanjaan. Kirjoitin tästä blogissani "Syöpäkö kriisi?" . Meillä oli mukavaa yhdessä. Minä lupasin Helenalle vapaan pääsyn vaatekaapilleni, kun kuolen. Kolmisen viikkoa sitten lääkäri totesi Helenalle: "Jaaha, lähtölaskenta on sitten alkanut". Helenalla todettiin pitkälle edennyt maksa- ja haimasyöpä. Olen todella surullinen ja toivon, että Helena on ehtinyt toteuttaa unelmansa. Koskaan ei tiedä, kuka kenenkin vaatekaappia tyhjentää. Helena - olet rakas.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

"Elämä on joko uskalias seikkailu tai se ei ole mistään kotoisin". (Helen Keller)  Olen Pirkko-Sipilä-Lähdekorpi ja seikkaillut maailmassa vuodesta 1949 lähtien. Tällä hetkellä seikkailen Andaluciassa ja intohimoni on neuloa eriparisukkia espanjalaisille. Marmorilattiat ovat kylmiä. Syntyperältäni olen Lammin likka ja eläkkeelle jäin Tampereen yliopiston sosiaalityön lehtorin toimesta väiteltyäni yhteiskuntatieteiden tohtoriksi kypsissä kymmenissä. Blogissani tulen tarkastelemaan Aurinkorannikon ilmiöitä, kulttuurien kohtaamisia ja sukupolvien törmäämisiä. Blogin valokuvaaja on oma armastukseni Rauno Lähdekorpi.

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla