Sadepäivä tuntuu antavan luvan nukkua pitkään.  Sanomalehden luku kestää kauan.  Sanomalehti on vielä tärkeä tämän ikäiselle.  Olen yrittänyt lukea lehteä tabletilta, mutta siinä ei ole samaa tuntua kuin lehdessä.  Ihan sama on kirjojen kanssa.  Paperi tuoksuu ja tuntuu hyvältä käsissä.  Niin kauan haluan nauttia käsin kosketeltavasta lukemisesta, kun ne vielä ilmestyvät.  Kaikkea kehitys ei voi viedä meiltä pois.

 

Hitaat aamut ovat mukavia.  Pidän senkin takia iltavuoroista töissä, saan nauttia aamun hitaasta tunnelmasta.  Ajan hidastuminen on vanhenemisessa hauskaa.  Elämä tuntuu pidemmältä.

 

Vanhenemiseen liittyvät oireet tulevat niin hitaasti, ettei niitä heti huomaa.  Liikkeet ja ajatustoiminta hidastuvat.  Aamuisin liikun välillä kuin täi tervassa.  Pääasia on nouseminen ja liikkeelle lähteminen.  Jos jää sänkyyn valittamaan vaivojaan, ne vain lisääntyvät.

 

Kiireiset eläkeläiset ja eläkepäivät tuntuvat naurettavilta.  Sellaiset ihmiset ovat olleet kiireisiä elämänsä ajan, eivätkä osaa laskea irti kiireestä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ikääntyminen, uudet mielenkiinnon kohteet, harrastukset ja kulttuuri kiinnostavat minua.  Kirjoitan niistä omalla tavallani.  

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla