Minulla ei ole koskaan ollut kiharoita, lettiä, poninhäntää, nutturaa, ei edes minivogueta. Kun katson lapsuuteni kuvia, hiukseni ovat aina samalla tavoin leikatut: suora otsatukka, puolipitkä polkka. Ei mitään uudistumista kaikkien vuosikymmenien aikana!

Kerran repäisin. Menin ja leikkautin itselleni muutaman sentin mittaiset hiukset. Lopputulos oli kamala, hyvä että kehtasin liikkua ulkona. Mutta pakko oli kestää, ja pian pääsin taas tutun otsatukkani suojaan. Tästä kokemuksesta viisastuneena olen sittemmin yrittänyt uusiutua oman itseni mukaan, en trendien ajamana.

Yritän suhtautua uudistumisiin ja muutoksiin kavereina, jotka pitävät minut pirteänä.

Minä ja mieheni ostimme ensiasuntomme 75-vuotiaalta naiselta.

– Pitäkää kaikki, hän sanoi ja otti uuteen kotiinsa vain henkilökohtaiset tavaransa. Meille jäivät pormestarin kalusto, hetekat, vanha kirjoituspöytä ja paljon muuta.

Autoimme naista muuttamaan upouuteen taloon. Kun joimme kahvia maalilta tuoksuvassa olohuoneessa, mietin, mikä sai naisen näin radikaaliin muutokseen. Muutama vuosi myöhemmin näin hänet kaupungilla, enkä ollut tuntea energiaa puhkuvaa naista. Viimeistään silloin uskoin, että muutos tekee hyvää.

Tämä kädessäsi oleva ET on uuden näköinen. Olemme leikanneet lehdelle kuvaannollisesti uuden otsatukan, tehneet siitä entistä selkeämmän ja luettavamman. Kaikki tämä on tehty pysyen uskollisena sille, mikä ET:ssä on tärkeintä: hyvät tarinat ja kiinnostavat henkilöt.

Ulkoasu-uudistuksen ovat tehneet lehden ulkoasusta vastaava Elina Vilpakka ja AD Reetta Timonen. Työn tuoksinassa on sanavarastoomme tullut kokonaan uusi termikin: nätistäminen. Olemme siis nätistäneet lehteä. Samalla taitavat toimittajamme ovat kehittäneet teille, hyvät lukijat, uudenlaista luettavaa.

Toivottavasti viihdyt uudistuneen lehtemme seurassa. Nättiä kevättä!

Riitta

Päätoimittaja

riitta.korhonen@sanoma.com

Teksti on pääkirjoitus ET-lehdestä 6/2017

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

"Elämässä on ihanaa sen yllätyksellisyys ja keskeneräisyys. Valmista ei tule tekemälläkään.

Raivon partaalle minut saa epäreiluus ja ulkokultaisuus. Suoraan ja rehellisesti, siinä on sanomisen voima!”

Riitta Korhonen

Teemat

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla