50-vuotissyntymäpäiväänsä sunnuntaina viettänyt Jari Sillanpää hurmasi lähes 40 000-päisen yleisönsä Olympiastadionilla.

Jari Sillanpään stadionkonsertti käynnistyi porteilla tarjottavilla kakkukahveilla, joita on tituleerattu jopa Suomen suurimmiksi.

Melkein 40 000 ihmistä söi Olympiastadionilla sunnuntaina "Jarin itse valitsemaa kakkua" – kuten artisti itse vitsaili kakustaan lavalla.

Jari Sillanpää käynnisti 50-vuotisjuhlakonserttinsa yleisön joukosta.

Fanit seurasivat Jarin askeleita kohti lavaa. Jossain vaiheessa Jari kyseli yleisöstä, että olisiko kenelläkään tarjota vettä.

Jari Sillanpää käveli stadionin ympäri laulaen ensimmäisenä kappaleena "Oot täydellinen".

Katso myös: Näin Jari Sillanpään ulkonäkö on muuttunut uran aikana

Olympiastadion kylpi erilaisissa väreissä ja tunnetiloissa konsertin aikana. Ennen väliaikaa nähtiin muun muassa taivaalle räjäytettyjä värikkäitä paperinauhoja.

Jarin kanssa lavalla nähtiin illan aikana muun muassa Marita Taavitsainen, Waltteri Torikka, Laura Voutilainen ja Maija Hapuoja.

Lue myös: Jari Sillanpään superfanit – mukana yli 550 keikalla!

Illan aikana kuultiin niin Jari Sillanpään omia kuin muiden artistien tuotantoa. Yhteensä esityksiä oli 32 ja konsertti kesti melkein 4 tuntia väliajan kanssa.
Illan viimeinen kappale oli Satulinna. Ennen sitä nähtiin muun muassa isot ilotulitukset Helsingin taivaalla.

Teksti ja kuvat Annakaisa Vääräniemi

Olitko Jari Sillanpään stadionkeikalla?

  • Lataa kuvasi alla olevaan kommentointikenttään tai lähetä se sähköpostiosoitteeseen annakaisa.vaaraniemi (a) sanoma.com, niin laitamme sen julki muiden iloksi.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kurkistajassa ET:n toimittajat supisevat kulttuurimaailman kuulumisista (vain sinulle), kurkkaavat kulissien taakse ja vinkkaavat parhaista elämyksistä, ilmiöitä, kirjoista ja kuulumisista.

Onko sinulla sipisipi-juttu taidemaailmasta? Kerro meille!

Toimituksen yhteystiedot löytä täältä

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla