Mitä Vesa-Matti Loiri ajatteli Loirinuotiolla ohjelmastaan? Katso video.

Loirinuotiolla-sarjan kuvaukset alkoivat jo syksyllä Vesa-Matti Loirille rakkaissa paikoissa Lapissa Inarijärvellä. Itse ohjelma käynnistyy Nelosella 4. tammikuuta.

Ohjelmassa taiteilija kutsuu ystäviä ja työtovereita vieraakseen. Loirin kanssa keskustelemassa nähdään muun muassa tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja jääkiekkoilija Teemu Selänne. Loiri on kutsunut henkilökohtaisesti vieraat ohjelmaansa.

Loirinuotiolla-ohjelman aloitusajankohta on samalla myös eräänlainen Loirin syntymäpäivävastaanotto – televisiossa. Hän täyttää pyöreitä vuosia 4. tammikuuta.

– Tämä ohjelmamuoto on hirveän mielenkiintoinen. Nyt kun tällaiseen tuli mahdollisuus, se on myös hieno tapa päästä eroon juhlista, koska en aio järjestää mitään isoja 70-vuotissyntymäpäiviä. En viihdy muitten juhlissa, enkä viihdy omissanikaan, keskusteluohjelmastaan innoissaan oleva Loiri kertoo.

Katso jutun video ja kuule lisää Vesa-Matti Loirin ajatuksia sekä suunnitelmia.

Ensimmäinen Loirinuotiolla-jakso nähdään 4. tammikuuta kello 20. Nelosella.

Kommentit (9)

Mökin muori
Liittynyt8.5.2014
10/9 | 

Tulossa mielenkiintoinen ja korkealaatuinen televisiohjelma. Loiri on monipuolinen taiteilija, turhan pitkään häntä rasitti pelkkä koomikon leima. Nyt kun hän on saanut painoa pois ja sen myötä on terveyskin parantunut niin toivottavasti saamme myöskin uuden levyn sekä konserttikiertueen.

Mökin muori
Liittynyt8.5.2014
12/9 | 

Katsoitteko eilisen Loirinuotiolla ohjelman? Minä istuin suurin odotuksin television ääreen mutta ohjelma jäi mielestäni hieman pinnalliseksi. Olisiko ollut parempi jos vieraita olisi vain yksi kerrallaan, ehtisi keskustella hieman syvällisemmin, nyt vain raapaistiin pikkuisen pintaa. Loiri puhuu eräänlaisesta testamentistaan, ensimmäinen testamentin sivu oli  hieman ohut, Loirilla olisi eväitä parempaankin. 

13/9 | 

Oli ihan hyvä ohjelma, mielenkiinnolla katselin. Ehkä kuitenkin olisi ollut parempi jos olisi ollut vain yksi vierailija. Nyt tuntui, että Litmanen jäi jotenkin sivuosaan. Nähtävästi keskusteluja oli jouduttu leikaamaan melkoisesti, että saatiin mahtumaan ohjelman kestoon.

Muutama vuosi sitten kun Loiri oli aika huonossa kunnossa ja lihavimmillaan kävin hänen konsertissaan. Ystävieni kanssa tuumailimme, että jäänee hänen viimeisimmikseen vaan hienosti Loiri on "palannut".

Toivottavasti saamme nauttia tämän hienon, monilahjakkaan taiteilijan esiintymisistä vielä monina tulevina vuosina.

pitulo

(kirjautuminen unohtui)

 

14/9 | 

Mietiskelin myös tuon sarjan kestoa, 10 jaksoa. Jos jokaisessa Loiri puhuu enimmäkseen itsestään niin ykstoikkoiseksi käy. Olisi eilisessäkin antanut vieraittensa jutella enemmän rauhassa. 

15/9 | 

Taitaa olla jotenkin ylimainostettu ohjelma, eli Loirista, jonka mainittavin lahjakkuus oli nuorena näyttelijänä tehdyt rennot kaatuilemiset Uuno Turhapuro-elokuvissa, on tehty superjukkis vain toisten julkkisten ansiosta, jotka nyt kevein perustein saavat ansiotonta arvonnousua keikoilemalla ystävänä, kuka milläkin verukkeella, kuten ex-naisystävät  Airisto ja  Lauri.

Mielestäni myös Vain elämää tv-ohjelmaan oli liikaa ympätty toisia julkkiksia ja tuntui että ainakin eräät heistä saivat nostetta vain ko. ohjelman ansiosta. Teennäistä touhua molemmat ohjelmat. Mikä lie tämän ohjelma-formaatin tarkoitus, kenties ilmaismainosta julkkiksille,- mutta keiden ansiosta?

16/9 | 

Pidin kovasti tästää ohjelmasta. Litmanen oli vaan oma itsensä, on sellainen rauhallinen herrasmies. Pelaajana loistava ja älykäs.

Mukava oli kuulla jutustelua, Loirin juttuja on mukava kuulla. Presidentti Niinistönkin tarinointi oli luontevaa.

Kiitos neloskanavalle tästäkin ohjelmasta.

17/9 | 
Vierailija

" Taitaa olla jotenkin ylimainostettu ohjelma,  - jotka nyt kevein perustein saavat ansiotonta arvonnousua keikoilemalla ystävänä, kuka milläkin verukkeella, kuten ex-naisystävät  Airisto ja  Lauri.

Mielestäni myös Vain elämää tv-ohjelmaan oli liikaa ympätty toisia julkkiksia ja tuntui että ainakin eräät heistä saivat nostetta vain ko. ohjelman ansiosta. Teennäistä touhua molemmat ohjelmat. Mikä lie tämän ohjelma-formaatin tarkoitus, kenties ilmaismainosta julkkiksille,- mutta keiden ansiosta? "

Näinpä juurikin. Toisaalta eihän se ole ns. julkkiksen vika mikäli katsojaluvut ovat riittävät. Tirkistelijät saavat, mitä haluavat, ja minä voin valita toisen kanavan katsottavaksi. Se että mainosten kautta joudun rahoittamaan hömppää ja sen esittäjiä, enkä voi suojautua siltä muuten kuin ostamalla mahdollisimman vähän, onkin jo vakavamman pohdinnan paikka.

Ainakin meikäläinen tonnin kuukausieläketulonsaaja alkaa pikkuhiljaa litistyä kaikkien " ilmaisten  palvelujen alle ".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kurkistajassa ET:n toimittajat supisevat kulttuurimaailman kuulumisista (vain sinulle), kurkkaavat kulissien taakse ja vinkkaavat parhaista elämyksistä, ilmiöitä, kirjoista ja kuulumisista.

Onko sinulla sipisipi-juttu taidemaailmasta? Kerro meille!

Toimituksen yhteystiedot löytä täältä

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla