Suuria tunteita herättävän Vain elämää -sarjan uusin tuotantokausi on juuri saatu purkkiin. Sarjan luottomeikkaaja Raili Hulkkonen kertoo, että kyynelet ovat aitoja.

Neljännen Vain elämää -kauden kuvauksissa nähtiin, mihin Suomen suvi pystyy: auringonpaisteesta ja myrskysateesta saatiin nauttia jopa saman päivän aikana. 

Mutta mitäpä tapahtuu tämän kauden aikana? Sitä emme tiedä vielä, vaikka uudet artistit ovat selvillä. He ovat Anssi Kela, Pave Maijanen, Virve Rosti, Sanni, Antti Tuisku, Maija Vilkkumaa ja VilleGalle.

Syksyllä nähdään, nouseeko tällä joukolla vedet silmiin myös muista syistä. Viime tuotantokaudellahan itku oli herkässä niin esiintyjillä kuin katsojilla.

Lue myös: Raili Hulkkonen: "Harventaminen on ihanaa”

"Aamuseitsemästä keskiyöhön"

Sarjan tekijätiimiin on alusta asti kuulunut meikkitaiteilija Raili Hulkkonen. Myös tällä kertaa hän pakkasi autonsa täyteen kuvausmeikkejä, suuntasi Hirvensalmelle ja oli valmiina aloittamaan oman osuutensa jokaisena kuvauspäivänä aamuseitsemältä.

– Ja jos päivä loppuu ennen puoltayötä, niin hyvä on, Raili arveli muutama päivä ennen lähtöään kuvauksiin.

Aamulla tehtävä meikki on pohja koko päivän ajaksi, mutta illallista varten sen päälle on rakennettava vielä lisää.

"Kritisoijat haistakoot hapankaalin"

Sarjassa jokainen päivä päättyy illalliseen, yhden osallistujan musiikkiin – ja tunteenpurkauksiin. Tämänkertaista artistiporukkaa on kuvattu iloiseksi ja vauhdikkaaksi, mutta Raili uskoo, että monenlaiset tunteet nousevat pintaan myös tällä kertaa.

Illallispaikkaa Raili kuvailee intiimiksi olohuoneeksi, jossa ei tule ajatelleeksi, että on estradilla ja televisiossa.

  • Kiinnostava artikkeli:

"Saa itkeä paidan märäksi" – Veijo Hietalan suosikit ja inhokit televiossa juuri nyt

– Kun siinä sitten kuuntelee omaa musiikkiaan toisten esittämänä, kyllä tunteet nousevat pintaan. Ja saavat noustakin. Jos joku sitä kritisoi, niin haistakoon hapankaalin.

Raili kertoo itse itkeneensä aiemmissa nauhoituksissa "ihan sairaasti". Mutta kuka itkee eniten? Siihen Raililla on tymäkkä vastaus:

– Minä siellä aina eniten itken.

"Inhimillinen puoli esiin"

Kuvausten ajan ollaan tiiviisti yhdessä aamusta iltaan kauniin luonnon keskellä.

– Siellä näkee esiintyjistä inhimillistä puolta, uusia asioita.

Raili uskoo, että syksyllä televisiossa on luvassa mielenkiintoisia keskusteluja ja hyvää musiikkia. Hänestä on hauskaa, että porukassa on niin musiikkitaivaan kiintotähtiä kuin nuoria lupauksia.

– Ohjelma on hienosti nostanut esille uusia taitavia ihmisiä.

Neljäs Vain elämää -kausi nähdään Nelosella syksyllä 2015.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kurkistajassa ET:n toimittajat supisevat kulttuurimaailman kuulumisista (vain sinulle), kurkkaavat kulissien taakse ja vinkkaavat parhaista elämyksistä, ilmiöitä, kirjoista ja kuulumisista.

Onko sinulla sipisipi-juttu taidemaailmasta? Kerro meille!

Toimituksen yhteystiedot löytä täältä

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla