Tosi-tv-ohjelmia rakastava mediatutkija Veijo Hietala paljastaa, mitä hän katsoo televisiosta tällä hetkellä.

Suosikit:

  • "Pidän juuri nyt Huutokauppakeisarista. Sen päähenkilö Aki Palsamäki on sympaattinen ja samalta suunnalta kotoisin kuin minä itse. Se yhdistää, jo se kotoisuus, että hän kutsuu perunaa ”peruksi”, niin kuin meillä päin on tapana, tuo tuttuutta."
  • "Tykkään tunteista ja tv-ohjelmien äärellä itkeminen on vapauttavaa. Siihen Kadonneen jäljillä on loistavaa seuraa. Pidin kovasti Jenni Pääskysaaresta ohjelman juontajana.
    Nyt katson englantilaisversion uusintoja. Tuossa pari iltaa sitten totesinkin vaimolle sarjan alkaessa ja kasa voileipiä edessäni, että mahtavaa, nyt saa taas itkeä paidan märäksi."

Lue myös: Tämän vuoksi Veijo Hietala pitää Temptation Island Suomi -ohjelmasta

Inhokit:

  • "En varsinaisesti inhoa, mutta karsastan erilaisia kokkausohjelmia, ne ovat minusta tylsiä. Aikoinaan totesinkin, että kas kun ei sitten samalla tehdä ohjelmaa siivoamisesta, niin tulihan sellainenkin."
  • "Myös erilaiset romujenkeräilyohjelmat ovat puuduttavia. Katsoin yhtenä iltana ohjelmaa, jossa miinaharavalla etsittiin Elviksen vanhoja leluja. En syttynyt."

Keskustelu käynnissä: Katsovatko muut Temptation Island Suomea?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kurkistajassa ET:n toimittajat supisevat kulttuurimaailman kuulumisista (vain sinulle), kurkkaavat kulissien taakse ja vinkkaavat parhaista elämyksistä, ilmiöitä, kirjoista ja kuulumisista.

Onko sinulla sipisipi-juttu taidemaailmasta? Kerro meille!

Toimituksen yhteystiedot löytä täältä

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla