– Yritän olla niin ystävällinen kuin kykenen, Litja vastaa.

Elokuva Mielensäpahoittaja ja miniä on tämän syksyn varma hitti. Tuomas Kyrön rakastettuun romaaniin perustuvan elokuvan ensi-ilta on 5.9. Filmi on valittu myös Toronton arvostettujen elokuvajuhlien ohjelmistoon.

Mutta millainen appiukko särmikkääksi tiedetty näyttelijä Antti Litja, 76, on omassa elämässään?

– Yritän olla niin ystävällinen kuin kykenen, hän väistelee, ja laskee miniäkseen vain nuorimman poikansa Pekan ex-vaimon, jonka kanssa joskus soitellaan.

Poikia piisaa

Litjan kaksi aiemmista suhteista syntynyttä poikaa ovat jääneet etäämmälle sekä fyysisesti että henkisesti. Tosin kyllä vaari tietää, että Lahden suunnalla vaikuttaa jo pojanpojanpoika, jonka kuva nököttää keittiön hyllyssä.

Eniten Litja tuntuu kuuntelevan viime keväänä valkolakin saanutta pojanpoikaansa Leo Litjaa.  Hänen kannustamanaan Antti suostui myös Dome Karukosken ohjaaman elokuvan pääosaan, vaikka oli aiemmin sitä mieltä, että teksti toimii vain kuunnelmana.

Bongaa Litja livenä!

Antti Litjan esittämä monologi Ilosia Aikoja, perustuu Tuomas Kyrön juuri ilmestyneeseen Mielensäpahoittaja-romaaniin, jossa jäärä tyylilleen uskollisena valmistautuu lähdöistä suurimpaan.
Monologin ensi-ilta on Suomen Kansallisteatterissa 30.10.2014

.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kurkistajassa ET:n toimittajat supisevat kulttuurimaailman kuulumisista (vain sinulle), kurkkaavat kulissien taakse ja vinkkaavat parhaista elämyksistä, ilmiöitä, kirjoista ja kuulumisista.

Onko sinulla sipisipi-juttu taidemaailmasta? Kerro meille!

Toimituksen yhteystiedot löytä täältä

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla