Kirjoitukset avainsanalla Ira Vihreälehto

En ole täällä pahemmin keksinyt mainostanut kulkemisiani, mutta nyt ajattelin kerrankin listata, missä olen juttelemassa ja millä aiheilla. Tule ihmeessä kuulolle, jos kiinnostaa ja minua voi tosiaan myös varata myös teille päin kylään, jos ei kevään reittini oikein osu mielestäsi kohdilleen. Tulen mielellään puhumaan esimerkiksi kirjastoon, sukutapahtumaan, lukioon, jne!

Huhtikuussa:

Olen Helsingissä Karjalatalolla Laatokka-salissa puhumassa muutaman viikon päästä, eli la 13.4. klo 12 jos kiinnostaa kuulla sota-ajoista, sotavangeista ja kotirintaman tapahtumista. Otsikko on Kunnes rauha heidät erotti ja yritän kiikuttaa myös kirjojani mukaan, jos haluat sellaisen ostaa tai haluat omistuskirjoituksen omaasi. Tilaisuudesta tarkemmin tietoa täällä.

Vesilahden kirjastossa olen juttelemassa 25.4.klo 18 otsikolla: Perintö jonka sain: sukututkimuksen työkalut itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin lisääjinä tarkoituksena on puhella sukututkimuksesta, häpeästä, terapia- ja resurssisukupuusta ja erilaisista metodeista, kuinka sukuaan voi tutkia. 

27.4. olen Porissa dna-sukututkimuksen työkaluista puhumassa erinomaisen osaajan Sanna Milanin kanssa. Tapahtuman tiedot tässä alla ja täällä:

Isä-päivä la 27.4.2019 klo 12-18​ Yhteisötalo Otavassa, Otavankatu 5A, 2. krs

Satakunnan Sukututkimusseura ry järjestää opiskelupäivän kadonneen henkilön etsintään DNA:n avulla 

Päivää vietämme Workshop- tyylisesti ja käymme läpi erilaisia tapoja sekä työkaluja kadonneen etsintään.​ Vetäjinä toimivat: Sanna Milan, Ira Vihreälehto

​-Eri testifirmojen työkalut ja niiden hyöty​

-Datan siirto​

-Kromosomit ja niiden jaottelut​

-Tietokannan luonti (Sukujutut)​

-Kertomuksia onnistumisista ja kuinka se tehtiin​

​Isä-päivä on suunnattu heille, joilla jo on DNA- testi tehtynä.​ Keskustelut ovat vapaita ja tilaisuus on maksuton.​ Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan paikkasi mahdollisimman pian.​ Ilmoittautumiset viimeistään 20.4.2019, sähköpostilla, satasuvut@gmail.com tai tekstiviestillä 040 5493 945/Marja 
Osallistujat saavat 10€ alennuksen Sukujutut ohjelmaan.
Otavassa ei ole ravintolaa, joten ota omat eväät mukaan. Osallistujille ilmainen kahvi- tai tee-tarjoilu.

Jos haluat minut teille johonkin tilaisuuteen juttelemaan, niin ota yhteyttä ira.vihrealehto@gmail.com tai Lukukeskuksen kautta, jonka kautta voi tilata myös laajasti kaikkia suomalaisia kirjailijoita, minun tiedot tässä.

Esityksiäni kokoilen tänne (kierrän puhumassa työn puolesta myös kulttuuriperintökasvatuksen teemoilla).

Muutamia esiintymisiäni tässä:

Kirjailijavieraana Vaasan kaupunginkirjastossa 2018

Vieraana Flinkkilä &Tastula 2018

Yle Prisman vieraana 2016

Radiossa Kalle Haatasen vieraana 2018

Nähdään!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sukututkimukseen hurahtanut tietokirjailija Ira Vihreälehto selvittää sukunsa menneisyyden mysteerejä. Olen koulutukseltani historioitsija ja etsin erityisesti venäläistä isoisääni, sivussa selvitän äitilinjaa ja teetän DNA-testejä. Jaan parhaat vinkkini täällä. Eksyn välistä sivuraiteille. Hyppää mukaan!

Teemat

Blogiarkisto

Kategoriat