Julistamme monikulttuurisuuden ja suvaitsevaisuuden ilosanomaa unohtaen kotimaamme. Hyysäämme tänne paenneita pakolaisia joista suurin osa on miehiä.

 

Kuinka olisi ollut talvisodassa jos emme olisi olleet isänmaallisia ja pitäneet kotimaamme puolta? Olisimme ottaneet avosylin vastaan veli Venäläiset, tervetuloa tänne rikastamaan kulttuuriamme.

 

Talvisodassa pommitettiin yli 70 suomalaista paikkakuntaa joissa kuoli liki 1000 henkeä ja lähes 2000 vammautui. Jatkosodan aikana suomeen tehtiin yli 2500 pommituslentoa joiden aiheuttamat tappiot väestöön olivat yli 900 kuollutta ja melkein 2700 erin asteista vammautumista. Rakennuksista tuhoutui molemmissa sodissa yhteensä 288 kivitaloa ja 3265 puutaloa sekä vaurioitui 1092 kivitaloa ja 5986 puutaloa. Silti kaikki puolustivat ja tekivät kaikkensa kotimaansa vuoksi. Niin miehet, naiset, lapset ja vanhukset, sotilaat ja siviilit kärsivät mutta eivät lähteneet tie kuralla karkuun. Sodan tuhoja korjasivat siviiliin palanneet veteraanit jotka rakensivat sitten tämän hyvinvoinnin kaikesta tuskasta ja kärsimyksestä huolimatta.

 

Suomalaisiakin on ollut pakolaisina, on usein käytetty perusteena. No luikkivatko patrioottiset nuoret sekä vanhat miehet ensimmäisenä karkuun sotaa jättäen naiset ja lapset selviytymään? Meiltä lähetettiin turvaan lapset ja saattoi joukossa olla myös naisia. Miehet olivat näitä nykyään kirottuja nationalisteja. Entä jos he eivät olisi olleet mitkä olisivat olleet seuraukset.

 

En hyväksy minkään äärisuunnan toimia, olivatpa ne uskonnollisia, poliittisia tai muun sorttisia. Sananvapaus on näennäistä. Jos esität valtaapitäviä ja heidän hallitsemaansa mediaa arvostelevia hyvin perusteltuja väitteitä ne teilataan totaalisesti ja esittäjä mustamaalataan milloin milläkin nimellä. Heidät tuomitaan oikeuslaitoksissa jonka pitäisi olla tasapuolinen kaikille. Sitten nämä lieassa olevat toistelevat samoja vitivalkoiseksi pestyjä mantroja niin että hyvin monet niihin alkavat uskoa.

 

Suomi ei ole suuren suuri valtio ja kuka meistä pitää huolta jos emme itse pidä?

 

Entä naisen asema Suomessa verrattuna Arabimaihin? Suomen tasa-arvo on tähtitieteellisellä tasolla muihin maihin verrattuna ja toivon sen myös pysyvän sillä tasolla. Tänä päivänä myös kantaväestön naiset käyttävät väkivaltaa ja tasa-arvoisesti miehetkin tarvitsevat turvakodin palveluita. Onko tarkoitus romuttaa vai säilyttää nämä oikeudet?

 

Tuetaanko kantaväestöä yhtä suruttoman avokätisesti kuin "turvapaikan" hakijoita? Pidetäänkö suomalaisista asunnottomista huolta vai jätetäänkö heidät heitteille? Näitä hyökyaaltoina tulleita pakolaisia hyysätään ja tuetaan kaikella mahdollisella tavalla ja tasolla. He saavat asunnot, he saavat taloudellista tukea, heitä ymmärretään. Myös laittomasti maassa olevat "turvapaikanhakijat" saavat toimeentulotuen ja täyden "ylläpidon". Maata ikänsä rakentaneet, työtä tehneet ja veroja maksaneet vanhukset tai muuten syrjäytyneet voidaan yksinkertaisesti unohtaa. Tämäkö on sitä tasa-arvoa ja humanismia?

 

Miksi rapautamme arvojamme ja sivistystämme? Suuri joukko palvoo ja puolustaa muita kuin alkuperäisväestöä. Jos joku kertoo tosiasioita perusteiden kera se on tuomittavaa rasismia josta saa tuntuvat tuomiot. Entä kulttuuriamme rikastuttavat jotka rikkovat lakejamme ja määräyksiämme heidän tekojaan hyssytetään ja niistä vaietaan vaikka he eivät tule toimeen edes keskenään. Kunnioittamani Suomen armeija on mennyt näiden myönnytysten tielle sallimalla parrat ja muut tunnusmerkit eräille ryhmille. Minun käsityskykyni eikä ymmärrykseni eivät tähän riitä.

 

Jo kulunut ja hyljeksitty sanonta, maassa maan tavalla olisi noudattamisen arvoinen. Ei meidän tule taipua muiden vaatimuksiin vaan heidän on kunnioitettava meidän arvojamme, lakejamme ja vieraanvaraisuuttamme. Jos suomalaiset menevät vierailemaan tai asumaan muualle he kunnioittavat heidän tapojaan, mutta miksi se ei toimi toisinpäin?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elokuvahullu senioritubettaja joka kirjoittaa on aloittanut eläkkeellä myös yritystoiminnan. Youtubessa on omaa videomateriaalia kuudelta eri vuosikymmeneltä, jonka uskon olevan harvinaista myös globaalisti.

Kirjoituksia on syntynyt kaikesta mikä kiinnostaa samoin kuin videoita joita on kertynyt jo yli 500 ja reilut 1,2 miljoonaa katselukertaa.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla