Kirjoitukset avainsanalla kontrollointi

Seinämaalaus: Reima Lihavaisen 16v yläasteelle vuonna 1999 tekemä!

 

Heikolla itsetunnolla varustettu ihminen jolla on suuret luulot itsestään on erittäin vaarallinen yhdistelmä. Olen seurannut kuinka paljon vahinkoa kyseisellä kombinaatiolla varustetut ihmiset aiheuttavat.

 

Heidän kuvitelmansa itsestä eivät ole realistisia. He huseeraavat ja luulevat olevansa korvaamattomia. Itsetunnon puute tekee heistä arvaamattomia ja epäluotettavia. He sekä himoitsevat että pelkäävät valtaa ja arvostusta. Tämä ristiriita saa heidät tekemään mitä älyttömimpiä asioita, he juonittelevat selän takana ja kampittavat toisia, etteivät muut vain saa enemmän kuin hän ja vielä parempi etteivät he saisi mitään.

 

Heidän toimintansa on täysin epäloogista, epäluotettavaa ja vastenmielistä. He korostavat tekevänsä kaiken eivätkä muut tee mitään. He roikkuvat kaikessa kynsin hampain. He haluavat kontrolloida toisia. He korostavat omia ja väheksyvät toisten tekemisiä.

 

Koska he eivät luota itseensä, he epäilevät muita. Heidän käyttäytymisensä on epäjohdonmukaista. Heidän kansaan täytyy olla todella tarkkana, muuten he pääsevät niskan päälle jolloin olet liemessä. Vaikka heidän kanssa yrittää olla kuinka taiten, tapahtuu aina jotain yllättävää.

 

Tällaisista henkilöistä tulee tyrannimaisia esimiehiä ja johtajia. Vaikka heistä ei johtajia tulisikaan, ovat he todella ikäviä läheisiä, sukulaisia, ystäviä tai tuttuja. He ovat todella ristiriitaisia persoonia joiden kuvitelmat omasta erinomaisuudesta kohtaavat heikon itsetunnon josta kumpuaa jatkuva itsensä korostaminen.

 

Tällaiset henkilöt täytyy tiputtaa huojuvien kuvitelmien huipulta realistiselle maanpinnalle. Jos sillä ei ole vaikutusta tai se ei onnistu, mikä on todennäköisempää, ainoa keino on välttää kyseisiä henkilöitä.

Isä aurinkoinen! (teos: Reima Lihavainen)
Isä aurinkoinen! (teos: Reima Lihavainen)

Ovatko he narsisteja vai virtahepoja vai molempia?

 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Osuva kuvaus! Tunnen henkilön jonka luonne vastaa täysin kirjoituksen luonnehdintaa. Kyseisen henkilön kanssa saa tosiaan taistella säilyttääkseen oman arvonsa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elokuvahullu senioritubettaja joka kirjoittaa on aloittanut eläkkeellä myös yritystoiminnan. Youtubessa on omaa videomateriaalia kuudelta eri vuosikymmeneltä, jonka uskon olevan harvinaista myös globaalisti.

Kirjoituksia on syntynyt kaikesta mikä kiinnostaa samoin kuin videoita joita on kertynyt jo yli 500 ja reilut 1,2 miljoonaa katselukertaa.

Blogiarkisto

Kategoriat