Kirjoitukset avainsanalla seniorit

 

 

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa jotain uutta, ikä ja koko eivät ole esteenä.

Tyttäreni ja vävypoikani aloittivat tanssimisen muutama vuosi sitten.

He rupesivat käymään ihan tavallisissa lavatansseissa. Ruokahalu kasvoi syödessä ja siitä sitten, askel kerrallaan, etenivät luokasta toiseen ja ovat päätyneet luokkaan seniorit 2C. He käyvät ympäri Suomea kilpailemassa.

Käyn silloin tällöin katsomassa kilpailuja. Ainoa urheilulaji jota tykkään katsella. Se kun on niin silmiä hivelevän kaunista, upeine pukuineen ja bling blingeineen. 

Tällä kertaa oli vakio- ja latinalaistanssien aluekilpailut Kaarinassa, järjestäjänä tanssiseura Fregolina, mihin he myös kuuluvat.

Yllä kuva vakiotansseista, joista tuli toinen sija. 

 

 

Latinalaisissa tansseissa on menoa ja meininkiä. Valmentajina heillä on maailmanmestarit lattareissa Mikko Kaasalainen ja Adrien Fitori. He olivat myös tuomaristossa. 

Sijoitus oli neljäs. Tyytyväisiä olivat, he kun taitavat olla enemmän vakoitanssijoita.

Omat suosikkitanssini ovat, basodoble -  marssimaisine musiikkeineen ja mahtipontisuuteineen ja jive - nuoruus tulee mieleen. Vakiotanssien valssi on aivan ehdoton.

Tanssikilpailujen miljöö on aivan fantastinen. Esillä ovat puvut, kengät ja korut. Monesti on pukuja ja kenkiä myös myynnissä.

Ja sitten pisteenä iin päälle, kannustajien joukosta bongasin - kukas muu kuin tanssija Mikko Ahti - Tanssii tähtien kanssa.

Tyttäreni vinkkasi hänelle, että hei Mikko, äitini haluaa samaan kuvaan kanssasi. Kyllä vähän ujostutti, ihan kuin nuoret fanit. En tietenkään tanssinut hänen kanssaan  mutta pääsinpä kainaloon ja kuvaan Mikon kanssa.

 

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Seniorin sessio kertoo Maija-Liisan näkökulmasta asioista, ikääntymisestä ja sen tuomasta ”ihmeellisyyksistä”. Ei ole vaan yhtä asiaa, vaan elämästä yleensä. (Ei aina) Hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa ! 

 

Maija-Liisa Ryhänen on eläkkeellä oleva 71-vuotias neljän lapsen äiti ja kuuden ihanan lapsenlapsen mummi. Työelämässä toiminut visuaalisena suunnittelija. Harrastuksina ollut piirtäminen, maalaaminen ja käsityöt. Nykyään kuntosalilla käynti ja bloggaaminen.

Blogiarkisto

Kategoriat