Kirjoitukset avainsanalla Loviisan Aitta

Ruskossa oleva Loviisan Aitta on sisustajan taivas. 

Serkkuni kanssa käymme siellä silloin tällöin kuolaamassa kaikkia niitä ihania tavaroita joita siellä on. Heti kun ovesta astuu sisälle tulee sellainen ihana fiilis ja hullunlainen into, että tuonne ja tuonne. Mutta tällä kertaa kahvihammasta pakotti niin paljon että päätimme juoda kahvit ensin, energiaa saadaksemme.

Joulun läheisyys on jo näkyvillä, kaikki ihanat joulukoristeet houkuttelevat ostamaan. Mutta nyt järki käteen ! Joulukoristuksia on ennestäänkin ihan tarpeeksi, mutta ehkä ei ihan niin ihania. Ja taas vaan kuolataan.

Täällä on ihania maalaisromanttisia huonekaluja ja koristeita. Ja tyynyjä ! Ne on minun heikkouksiani.

Täällä löytyy myös hyviä lahjaideoita. Ihania astioita, sellaisia vähän erikoisempiakin kuin tavallisesti.

No, käteen taas tarttui yksi tyyny kun aikaisempi oli kulutettu puhki. Minä sitten niin tykkään Riviera Maisonin tyynyistä, niissä on just sellaista rouheutta joka sopii löhöilijän kulutettavaksi.

Jäi sitä muutakin pientä käteen ja ihanalta myyjältä sain ihania vinkkejä sisustukseen. Ihanat palveluhenkiset myyjättäret, auttavat vielä tavaroiden viennissä kassalle, että itse voi jatkaa tutkimusmatkailua. Kaupanpäälisiksi sain vielä kullanvärisiä lakritsipalloja. Ei niitä taida raaskia syödä.

Navettamyymälä oli nyt sitten koluttu nurkkia myöten ja matka jatkui Kuivurimyymälään. Vielä kerettiin sekin paikka tutkia läpikotaisin ennen kuin sulkemisaika koitti. 

Nyt on sitten sisustushalu tyydytetty vähäksi aikaa. Tai ainakin niin kauan kunnes tyyny on taas kulutettu rikki. Tai sitten kun taas näkee jotain ihanaa.

Sisustaminen on kuin huume, jos ei sisusta omaa niin sitten toisten ;)

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Seniorin sessio kertoo Maija-Liisan näkökulmasta asioista, ikääntymisestä ja sen tuomasta ”ihmeellisyyksistä”. Ei ole vaan yhtä asiaa, vaan elämästä yleensä. (Ei aina) Hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa ! 

 

Maija-Liisa Ryhänen on eläkkeellä oleva 71-vuotias neljän lapsen äiti ja kuuden ihanan lapsenlapsen mummi. Työelämässä toiminut visuaalisena suunnittelija. Harrastuksina ollut piirtäminen, maalaaminen ja käsityöt. Nykyään kuntosalilla käynti ja bloggaaminen.

Blogiarkisto

Kategoriat