Kirjoitukset avainsanalla risteily

 

 

Evakossa ollessa on vähän tylsää kun ei voi oikein tehdä mitään paitsi ulkoilla.

Siis onhan niitä museoita ja kirjastoja ja taidenäyttelyjä ym. sellaista. Selkävaivaiselle kun ei oikein sellainen laahustaminen ole hyväksi, eikä pitkäaikainen seisominen.

Olen käsityö ihmisiä, niin sitä kaipaa enemmän käsillä tekemistä ja suunnittelua. Varsinkin keväällä herää aistit sisustuksen suunnitteluun tekstiileillä, tyynyillä ja verhoilla ja kaikella pienellä sisustuselementeillä.

Nyt se jää vaan ajatustyöksi.

 

Evakkoon piti lähteä mahdollisimman vähällä tavaralla ja vain välttämättömillä vaatteilla. Yritin kyllä ottaa huomioon sen, että kolmeen kuukauteen mahtuu kolme vuodenaikaa, talvi, kevät ja mahdollinen kesä. Tämä niinkuin pohjustuksena. En huomioinut mahdollisia huvituksia. 

Päätimme sitten ystäväni kanssa lähteä risteilemää ! Ihanaa vaihtelua päästä jonnekin muualle välillä, vaikkakin vain vähäksi aikaa. Kulinaristit liikkeellä ! Tiedossa hyvää ruokaa kera viinin.

 

Sitten se iski ! Nimittäin, eihän mulla ole mitään päälle pantavaa ! No, se ei ole mitään uutta.

Kotona ollessa, kaappi täynnä vaatteita, niin siltikään ei ole koskaan mitään päälle pantavaa, on se kumma !

 

Ongelma on kengät. Kun on jalat koko ajan turvoksissa ei ne kävelykengät oikein mahdu jalkaa. Näyttää ihan siltä kuin kenkiin olisi työnnetty iso pullataikina.

Ja siitä se ongelma syntyy. Olin kyllä ajatellut mitkä vaatteet laitan, mutta eihän niiden kanssa lenkkarit sovi. Ne on muuten ainoat kengät jotka mahtuvat puristamatta ja on hyvät jalassa. Joten uusiksi meni suunnitelma !

Olin ajatellut pukeutua vähän niin kuin siistimmin, mutta tyyli muuttuu nyt rennommaksi, kiitos lenkkareitten. Mustat farkut on aika idioottivarma melkein joka paikkaan arkena.

 

 

Niin että näillä sitten mennään !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Seniorin sessio kertoo Maija-Liisan näkökulmasta asioista, ikääntymisestä ja sen tuomasta ”ihmeellisyyksistä”. Ei ole vaan yhtä asiaa, vaan elämästä yleensä. (Ei aina) Hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa ! 

 

Maija-Liisa Ryhänen on eläkkeellä oleva 71-vuotias neljän lapsen äiti ja kuuden ihanan lapsenlapsen mummi. Työelämässä toiminut visuaalisena suunnittelija. Harrastuksina ollut piirtäminen, maalaaminen ja käsityöt. Nykyään kuntosalilla käynti ja bloggaaminen.

Blogiarkisto

Kategoriat