Ken tästä ovesta käy joutuu monikulttuuriseen maailmaan.

Muistojen Kodissa ohjataan ja tuetaan iäkkäitä Suomeen muuttajia selviytymään arjessa. Ikäihmiset saavat apua ja monenlaisia kansalaistaitoja toisiltaan sekä uusia ystävyyssuhteita.

Muistojen Kodin toimintaa suojelee, professori, oikeustieteen tohtori ,ETNO:n hyvän tahdon lähettiläs Pentti Arajärvi.

 

Taitava tanskalainen Birgit ompelee ja korjaa vaatteita edullisesti. Hän myöskin suunnittelee ja piirtää yksilöllisen asun, mutta myös toteuttaa oman piirtämäsin vaatteen.

Täältä saa myös käsintehtyjä lahjatavaroita, villasukkia ja lapasia, laukkuja  ja vaikka mitä !

 

Täällä talon sydämessä, keittiössä, valmistamme yhdessä monikulttuurista ruokaa. Tällä kertaa oli vuorossa arabialaista Tabboulehia, jossa oli mm. munakoisoa ja perunaa, kera salaatin. Opimme tietämään uuden mausteen Somacin, jota saa itämaisesta kaupasta.

Muistojen Kotiin voi kuka tahansa mennä tutustumaan, tai vaikka syömään edullisesti maukasta erilaista ruokaa kuin mihin me suomalaiset olemme tottuneet.

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Seniorin sessio kertoo Maija-Liisan näkökulmasta asioista, ikääntymisestä ja sen tuomasta ”ihmeellisyyksistä”. Ei ole vaan yhtä asiaa, vaan elämästä yleensä. (Ei aina) Hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa ! 

 

Maija-Liisa Ryhänen on eläkkeellä oleva 71-vuotias neljän lapsen äiti ja kuuden ihanan lapsenlapsen mummi. Työelämässä toiminut visuaalisena suunnittelija. Harrastuksina ollut piirtäminen, maalaaminen ja käsityöt. Nykyään kuntosalilla käynti ja bloggaaminen.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla