Löytö ! Nyt on löytynyt eläkeläisen kukkarollekin sopiva kosmetiikkasarja - Avon.

On nuo meikit vähän vanhentuneet kun ei ole raaskinut ostaa niitä koska ovat mielestäni aika hinnakkaita.

Minulla kun on vielä semmonen tatsi hyppysissä, että mihin vaan kosken niin hintalapun katsottuani saan palauttaa tuotteen takaisin paikoilleen. 

En ymmärrä kuinka pientuloisella voi olla niin kallis maku. Aina se kyllä on ollut. Ja se mokoma on tainnut tarttua jossain määrin jälkeläisiinkin. 

 

 

No mutta tämän sarjan tuotteet ei luulisi vievän konkurssiin. Tämän kuvassa olevan määrän sai alle 60 €:lla. Kahden luomivärisettien lisäksi poskipuna, huulipuna, kynsien vahvistaja, pensseli ja ripsiväri.

Yleensä mielletään, että halpa on laadullisesti huonoa, mutta tuo neljän värin luomivärisetti on todella hyvä. Minulla kun on raskaat yläluomet, niin luomiväri tuppaa päivän mittaan paakkuuntumaan. Mutta tämä luomiväri pysyi koko päivän  sellaisena kuin sen aamulla laitoin. 

Poskipunaa en ole vielä kokeillut mutta yleensä niissä ei ole mitään ongelmaa, korkeintaan jos on valinnut väärän värin. Huulipuna tuntuu mielyttävältä koostumukseltaan huulissa.

 

 

Tämä ripsiväri oli niin omituisen oloinen "paketti", että oli pakko ostaa. Kerran olen laittanut ja totesin että vaatii vähän harjoittelua. Voi olla, että tavalliset ripsarit pitävät pintansa. Mutta katsotaan nyt miten tässä käy.

Näillä luulis nyt sitten pärjäävän muutaman vuoden ! Kyllä toi kosmetiikka on hyvä asia :).

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (3)

Seniorin sessio
Liittynyt18.10.2015
5/3 | 

Googleta Avon oman alueesi jälleenmyyjä.  Turussa edustaa Eeva Vihanto, kuntosali Gardio Gymin omistaja, jolta voi tilauksen tehdä. Itse olen näistä tuotteista tykännyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Seniorin sessio kertoo Maija-Liisan näkökulmasta asioista, ikääntymisestä ja sen tuomasta ”ihmeellisyyksistä”. Ei ole vaan yhtä asiaa, vaan elämästä yleensä. (Ei aina) Hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa ! 

 

Maija-Liisa Ryhänen on eläkkeellä oleva 71-vuotias neljän lapsen äiti ja kuuden ihanan lapsenlapsen mummi. Työelämässä toiminut visuaalisena suunnittelija. Harrastuksina ollut piirtäminen, maalaaminen ja käsityöt. Nykyään kuntosalilla käynti ja bloggaaminen.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla