... putkiremontti siis.

 

Etupiha on jo myllätty ! Pyörät siirretty sivummalla nurmikolle ja keinukin siirretty pois tieltä. Sirkkelit ja lautakasat tuotu, sekä kontit ja roskalava.  Työmiehiä pyörii siellä sun täällä.

 

 

Nyt revitään rappuäytävistä putket esiin ja etsitään asbestia ! Laki vaatii niin. Seuraava projekti on sitten varmaan mallikylppäri alakerrassa. Toivottavasti oman vinttikomeron kohdalla ei kulje putkia, muuten joutuu senkin vielä tyhjentämään.

 

Paniikki tässä ihan iskee kun poran meteli repii korvia aamusta alkaen. Aikaa on vajaa kuusi kuukautta kunnes se iskee omalle linjalle ja pitäis olla pois jaloista. 

 

Poran meteli ajoi tänään ulos asunnosta. Tätä se sitten varmaan tulee olemaan. No, meninpä sitten uimaan, niin että oli siitä jotain hyötyäkin.

 

Vaikka aikaa on, niin kyllä tässä alkaa oleen varpasillaan. On sellanen tunne, että työmiehet voivat koska tahansa tulla pöllähtää katsomaan asunnosta jotain juttuja. Elikkä ei oikei ole vapautunut olo.

 

Niin, ettei sitä sitten nakuna pörräillä kotona virka-aikana !

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Seniorin sessio kertoo Maija-Liisan näkökulmasta asioista, ikääntymisestä ja sen tuomasta ”ihmeellisyyksistä”. Ei ole vaan yhtä asiaa, vaan elämästä yleensä. (Ei aina) Hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa ! 

 

Maija-Liisa Ryhänen on eläkkeellä oleva 71-vuotias neljän lapsen äiti ja kuuden ihanan lapsenlapsen mummi. Työelämässä toiminut visuaalisena suunnittelija. Harrastuksina ollut piirtäminen, maalaaminen ja käsityöt. Nykyään kuntosalilla käynti ja bloggaaminen.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla