Kirjoitukset avainsanalla ikä

 

 

Tulipahan käytyä messuilla - kauneusmessuilla !

"I love me", jess. Täytyy kyllä sanoa, että rakastaisin itseäni enemmän jos pysyisin kotona. Siis en tarkoita valittaa mutta kun edellispäivänä tuli käveltyä neljä kilometriä ja nyt, messuilla neljä tuntia lorvimista ja seisoskelua. Jalat huusi halleluujaa ! 

Ihmisiä oli pilvin pimein, huhuh ! Mutta niinhän messuilla aina, siitä vaan on aikaa kun olen viimeksi käynyt niin ei muista sitä ahdistusta mitä ihmistungokset tuottaa. Se on varmaan tää ikä kun jaksavuus vähenee.

No mutta se siitä, kivaa oli kuitenkin. Ja käteen tarttui Face Helsinki-osastolta hius- ja kauneustuotteita. Ja tulipahan uusi juttu eteen, tupeerausharja, se oli pakko ostaa. 

Tapasimme sukulaistytönkin ensimmäistä kertaa, hän on Face Helsingin toinen omistaja. Kuvassa molemmat. Oli hauska tavata serkun tytärtä jota olen seurannut vain fb:ssä.

Tällainenkin ihmeellisyys tuli eteen. Mielenkiintoista katsella näitä taitavia kehon maalaajia. Tässä tilanteessa taisi olla jonkinmoinen kilpailu kysymyksessä. 

Sitten tuli osastot joista tyttäreni oli ihan täpinöissään. Terveystuotteet  ja kaiken maailman luonnon- ravinteita. No, ei ne minua niinkään kiinnostaneet mutta tytärtäni kyllä, kun on seniori kilpatanssija miehensä kanssa. Maistoin jotain, oliskohan ollut niin sanottua karkkia. Ei kyllä ollut minun makuuni, jälkimaku petrooli, yäk. Mutta tytär oli saaliiseensa tyytyväinen ja se on pääasia.

Oli rankka viikonloppu mutta antoisa. Eipähän tarvitse vähään aikaan käydä messuilla. Olen ihan tyytyväinen naamaani ilman kaikenmaailman hoitoja, ei se siitä kuitenkaan parane ! ;)

Pääkuva on messulipusta.

 

Maija-Liisa

 

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Seniorin sessio kertoo Maija-Liisan näkökulmasta asioista, ikääntymisestä ja sen tuomasta ”ihmeellisyyksistä”. Ei ole vaan yhtä asiaa, vaan elämästä yleensä. (Ei aina) Hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa ! 

 

Maija-Liisa Ryhänen on eläkkeellä oleva 71-vuotias neljän lapsen äiti ja kuuden ihanan lapsenlapsen mummi. Työelämässä toiminut visuaalisena suunnittelija. Harrastuksina ollut piirtäminen, maalaaminen ja käsityöt. Nykyään kuntosalilla käynti ja bloggaaminen.

Blogiarkisto

Kategoriat