Kirjoitukset avainsanalla kauneus

 

En muista milloin olisi ollut näin paljon juhlia yhdessä kesässä. Sen lisäksi, että Suomella on 100-vuotis juhlavuosi. 

 

On teemasynttäreitä 70:stä ja 50:stä, häitä ja valmistujaisjuhlia ym. Eipä tämän ikäisellä enää ole ollut kovin paljon juhlia, mutta nyt on ja niistä pitää ottaa kaikki irti. 

 

Ei se "vanhan suukaan tuohesta ole" niin, että kaunistautumisvinkkejä on seurailtu. Täytyyhän sitä olla niin nättinä kun mahdollista.

 

Tässä iässä karvaa tahtoo vähentyä ennenkuin loppuu. Meinaan siis, että ripset on lyhentyneet ja harventuneet, joka tarkoittaa sitä, että ne on näkymättömät.

 

Olen pitkään "vihreenä" katsellut ja ihaillut tyttärien pidennettyjä ripsiä. Olis niin kiva jos olis näyttävät ripset, mutta eihän eläkeläisellä ole sellaisiin varaa. On se vaan niin arvokasta.

 

Ja kun tietää vielä, että niihin jää koukkuun. Ja huoltaakin täytyy, jos meinaa että ne ovat koko ajan edustuskunnossa.

 

10 vuotta sitten ostin irtoripset omia synttäreitäni varten. Muistan hyvin kun tappelin niitten kanssa, kun se liima ei pitänytkään. Hermothan siinä meni ! Niinpä ripset jäi sitten käyttämättä.

 

Nyt sitten muistin, että minullahan on ne irtoripset ! Tuleehan ne sentään halvemmaksi kuin ne pidennetyt ripset. 

 

Kysäisimpä sitten eräältä nuorelta naiselta, että pysyykös nuo ripset hyvin, hänellä kun sattui olemaan irtoripset, ja mikä on hyvä liima ? Ystävällisesti neitokainen neuvoi, että sellainen Duo-merkkinen liima on tosi hyvä ja sitä saa Stockmannilta. Ei muuta kun liiman ostoon ! 

 

Olihan siellä liimaa ja ripsiä poikineen. Kyseinen Duo-liima oli aika kallis, yli 13 €. Johtuen varmaan siitä, että siinä oli enemmän liimaa kuin niissä toisissa jotka olivat parin euron luokkaa. 

 

Enhän minä sitä liimaa yhtä kertaa varten niin paljoa tarvitse, niin että parin euron liima on ihan hyvä.

Onneksi siinä oli myyjä mukana jonka kanssa ihmetellä, että mikähän näistä sitten on paras.

 

Sitten huomasin ripsiviidakon joukosta sellaiset vaatimattomammat ripset, ne sopis hyvin juhliin, ei menis niin överikisi. Ja kun eivät paljoa maksaneetkaan, niin päädyin sitten ostamaan nämä vähän vaatimattomammat ripset, jossa oli liima mukana.

 

Olin vähän epäluuloinen sen liiman suhteen, joten ostin vielä toisen merkkisen liiman kun ostokseni oli niin edullinen.

Innoissani sitten kotona päätin heti kokeilla uusia ripsiä. 

 

Laitoin ripsinauhaan liimaa ja annoin olla sen puoli minuuttia, niin kuin oli neuvottu. Toiselle ripselle samat toimet. Sitten omiin ripsiin vähän ripsiväriä. 

 

Rupesin sitten sovittamaan ripsien juureen nämä irtoripset, yksi kerrallaan. 

 

Eihän siitä mitään tullut, menivät ihan vinksin vonksin. Sormet ja luomet oli ihan liimassa ! 

 

Ja taas meni hermot. Niinpä revin ripset irti sillä seurauksella, että omat ripset tarttuivat luomiin. Hyvä että sain luomet kiinni. Ripset olivat ihan mini risuaidan näköiset.

 

Vanhin tyttäreni joutuu käyttämään paljon irtoripsiä, tanssikisojen takia. Jospa hän vähän näyttäisi miten ne oikein saa luomiin sotkematta sitä liimaa joka paikkaan.

 

Olisikohan sittenkin pitänyt ostaa se isompi liimaputkilo !

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

 

Tulipahan käytyä messuilla - kauneusmessuilla !

"I love me", jess. Täytyy kyllä sanoa, että rakastaisin itseäni enemmän jos pysyisin kotona. Siis en tarkoita valittaa mutta kun edellispäivänä tuli käveltyä neljä kilometriä ja nyt, messuilla neljä tuntia lorvimista ja seisoskelua. Jalat huusi halleluujaa ! 

Ihmisiä oli pilvin pimein, huhuh ! Mutta niinhän messuilla aina, siitä vaan on aikaa kun olen viimeksi käynyt niin ei muista sitä ahdistusta mitä ihmistungokset tuottaa. Se on varmaan tää ikä kun jaksavuus vähenee.

No mutta se siitä, kivaa oli kuitenkin. Ja käteen tarttui Face Helsinki-osastolta hius- ja kauneustuotteita. Ja tulipahan uusi juttu eteen, tupeerausharja, se oli pakko ostaa. 

Tapasimme sukulaistytönkin ensimmäistä kertaa, hän on Face Helsingin toinen omistaja. Kuvassa molemmat. Oli hauska tavata serkun tytärtä jota olen seurannut vain fb:ssä.

Tällainenkin ihmeellisyys tuli eteen. Mielenkiintoista katsella näitä taitavia kehon maalaajia. Tässä tilanteessa taisi olla jonkinmoinen kilpailu kysymyksessä. 

Sitten tuli osastot joista tyttäreni oli ihan täpinöissään. Terveystuotteet  ja kaiken maailman luonnon- ravinteita. No, ei ne minua niinkään kiinnostaneet mutta tytärtäni kyllä, kun on seniori kilpatanssija miehensä kanssa. Maistoin jotain, oliskohan ollut niin sanottua karkkia. Ei kyllä ollut minun makuuni, jälkimaku petrooli, yäk. Mutta tytär oli saaliiseensa tyytyväinen ja se on pääasia.

Oli rankka viikonloppu mutta antoisa. Eipähän tarvitse vähään aikaan käydä messuilla. Olen ihan tyytyväinen naamaani ilman kaikenmaailman hoitoja, ei se siitä kuitenkaan parane ! ;)

Pääkuva on messulipusta.

 

Maija-Liisa

 

 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Seniorin sessio kertoo Maija-Liisan näkökulmasta asioista, ikääntymisestä ja sen tuomasta ”ihmeellisyyksistä”. Ei ole vaan yhtä asiaa, vaan elämästä yleensä. (Ei aina) Hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa ! 

 

Maija-Liisa Ryhänen on eläkkeellä oleva 70-vuotias neljän lapsen äiti ja kuuden ihanan lapsenlapsen mummi. Työelämässä toiminut visuaalisena suunnittelija. Harrastuksina ollut piirtäminen, maalaaminen ja käsityöt. Nykyään kuntosalilla käynti ja bloggaaminen.

Blogiarkisto

Kategoriat