Kaupungilla kulkiessani kun katselen naisten asusteita, olen huomannut, että harvalla on koruja - ja varsinkin isoja, näyttäviä pukukoruja, korvakoruja ja rannerenkaita. Ollaan aika arkisen näköisiä, minä mukaan lukien.

Olenkin tänä kesänä hullaantunut isoihin näyttäviin kaulakoruihin. Suurimmaksi osaksi olen ostanut niitä netistä, muutamalla eurolla. Yläkuvassa oikealla on uniikki koru, joka ei ole nettikaupasta.

 

 

Turkoosi on ollut aina mieluisa väri ja varsinkin se sopii kesään erinomaisen hyvin. Avonaiset kaula-aukot ja isot näyttävät kaulakorut kauniisti ruskettuneilla ihoilla ovat upean näköisiä.

 

 

Korvakoruista suosikkini on ollut tänä kesänä viinin punaiset keveät höyhen korut, Glitteristä. Muut nettikaupasta.

 

 

Rannekoruista, varmaan joku ehkä arvaakin, suosikkini on musta, jossa turkoosi kivi. Nämä rannekorut eivät ole nettikaupasta eivätkä kovin edullisia.

Varsinkin valkoinen nahkainen, hopeisine häränpäineen, upea koru on By Pias, kallein tästä joukosta.

Mutta kaikki ovat ihania. Toki nahkaiset korut ovat vähän hiostavat helle ilmoilla ja sopivat ehkä paremmin talvella pidettäväksi.

 

 

 

Näillä koruilla on kätevä kiinnittää takki, jossa ei ole nappeja, ja kuitenkin haluaisi vähän enemmän jakkua kiinni. Hakaneulalla voi kiinnittää myös huivin tai pitää muuten vaan koruna melkein missä vain.

 

Nykyään koruja voi pitää missä ja milloin vain. Itse en ole oikein tottunut pitämään koruja, mutta harjoitus tekee mestarin. Nykyään  kun olen lähtenyt ulos, tyytyväisenä itseeni, ihana koru kaulassa, viimeistään kynnyksellä riisun kaulakorun pois.

Ja niin olen taas samanlainen tavallinen tallaaja kadulla kulkemassa. 

 

 

 

 

Kommentit (4)

Anjakaarina
Liittynyt18.10.2015
5/4 | 

Elä hyvä ihminen riisu kynnyksellä korujasi pois! Kanna kauniita korujasi iloisena ja ylpeänä, vaikka missä. Siitä vain koruilemaan, toivottaa Anjakaarina.

Anja Pohjanvirta-Hietanen

Vierailija
7/4 | 

Hei. Mistä kahden ylimmän kuvan vasemman puoleiset korut ovat? Aivan ihania koruja ja turkoori, niin ihana väri

Seniorin sessio
Liittynyt18.10.2015
8/4 | 

Hei ja anteeksi etten ole aikaisemmin vastannut mutta huomasin vasta nyt tämän kommentin. Netistä olen ostanut mutta en muista miltä sivulta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Seniorin sessio kertoo Maija-Liisan näkökulmasta asioista, ikääntymisestä ja sen tuomasta ”ihmeellisyyksistä”. Ei ole vaan yhtä asiaa, vaan elämästä yleensä. (Ei aina) Hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa ! 

 

Maija-Liisa Ryhänen on eläkkeellä oleva 71-vuotias neljän lapsen äiti ja kuuden ihanan lapsenlapsen mummi. Työelämässä toiminut visuaalisena suunnittelija. Harrastuksina ollut piirtäminen, maalaaminen ja käsityöt. Nykyään kuntosalilla käynti ja bloggaaminen.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla