Kirjoitukset avainsanalla kaksoisolennot

 

 

Sanotaan, että jokaisella ihmisellä on kaksoisolento.

 

Itsekin olen törmännyt siihen kun on sanottu, että onpas sinusta tullut ylpeä kun et edes moikannut, tai että näin sinut siellä, mutta et ollut näkevinäskään. Ja kummassakaan tapauksessa kyseessä en ollut minä.

Kakskymppisenä minusta sanottiin, että olen ihan Virpi Miettisen näköinen. Ja kerran on sanottu, että olet ihan Elisabet Rehnin näköinen. Mutta silloin olin jo paljon vanhempi.

 

Vuosia sitten jouduin viemään tyttäreni korva- ja kurkkuklinikalle. 

Ilmoittauduttaessa vastaanotossa täti sanoi, että Riitta Viiperihän se sieltä tulee ! 

No, sehän tietty tuli korjattua, mutta odotellessamme lääkärille pääsyä tuli kolme hoitajaa luoksemme, me kuulimme että täällä on Riitta Viiperi ja tulimme katsomaan. 

He varmaan olsivat halunneet nimmarit, mutta ei se oikein onnistunut.

 

Tätä sattui niin useasti, että tytär jo hermostui. 

 

Kuvissa tyttäreni on oikealla.

Iän karttuessa yhdennäköisyys hälveni ja tyttärenikin sai olla jo ihmettelijöiltä rauhasssa.

 

Tyttärelleni tulee Anna-lehti ja hän tuo aina luetut lehdet minulle. 

Yhdessä lehdessä sitten oli juttua Riitta Viiperistä, hänen pojastaan ja muutama nuoruuden kuva.

Niitä Riitta Viiperin nuoruuskuvia katsellessa oli kuin olisin katsonut kuvia tyttärestäni. Samoin tyttäreni tajusi juttua lukiessaan ja kuvia katsellessaan, kuinka paljon hän oli muistuttanut Riitta Viiperiä.

 

Riitta Viiperi oli aikanaan suosittu malli ja hän on esiintynyt kolmessa suomalaisessa elokuvassa ”Palava enkeli”, ”Riisuminen”  ja ”Vares - huhtikuun tytöt”.

 

 

*******

Riita Viiperin kuvat Anna-lehden artikkelista.

 

Kommentit (2)

Lilian
Liittynyt24.8.2015
1/2 | 

Olin kerran Tamperetalossa. Konsertin väliajalla hain juotavaa tarjoilutiskiltä. Miestarjoilija moikkasi ja sanoi; " Lähdit sitten vapaapäivänä tänne" Sanoin että en  kyllä tunne sinua. Hän pyyteli anteeksi erehdystään, kukahan hänen mielestään olin? Ei kertonut. Usein minulta myös kysytään olenko töissä "siellä" tai "täällä".  Minulla ei ole edes siskoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Seniorin sessio kertoo Maija-Liisan näkökulmasta asioista, ikääntymisestä ja sen tuomasta ”ihmeellisyyksistä”. Ei ole vaan yhtä asiaa, vaan elämästä yleensä. (Ei aina) Hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa ! 

 

Maija-Liisa Ryhänen on eläkkeellä oleva 71-vuotias neljän lapsen äiti ja kuuden ihanan lapsenlapsen mummi. Työelämässä toiminut visuaalisena suunnittelija. Harrastuksina ollut piirtäminen, maalaaminen ja käsityöt. Nykyään kuntosalilla käynti ja bloggaaminen.

Blogiarkisto

Kategoriat