Apuvälinevarasto kasvaa näköjään iän myötä. Nyt jo on kenkärenki ja erilaisia välineitä millä avata pulloja ja purkkeja, ettei tarvitse naapurista kysyä apua viinipullon avaamiseen. Olis se vähän noloa !

Yksi suosikkini on ottimet, sellainen pitkävartinen pihti. Ei tarvitse aina kiivetä ottamaan jotain. Niitä muuten löytyy eri pituisia ja värejä. Tykkään, että isommat apuvälineet jotka ovat näkyvillä, istuvat myös sisustukseen. Minulla on keittiön väreihin sopivat tarttumapihdit, punainen ;).

Toinen on kenkärenki. Sitäkään ei löytynyt kotikaupungistani, eiku juu löyty - puisia ! Mutta eihän mulle sellainen puuläpyskä kelpaa. Rautaa sen olla pitää ! No sellainen tieto löytyi netistä, että Helsingin Töölöstä löytyy rautaisia kenkärenkejä yhtä mallia. Ja niin tollainen ötökkä sitten päätyi eteiseeni. (Ei ollut muita vaihtoehtoja).

Nyt sitten olis vuorossa vetoketjun vedin ja nimenomaan saappaita varten. Täytyy lähteä kiertämään suutareita josko heillä olisi sellaisia. Ei nivelrikkoisilla käsillä vedetä tiukkaan istuvia saappaanvarsia pienellä vetimellä, vai miksi sitä nyt sitten sanotaan.

On se muuten kumma, kun asuinkulmillani on apuvälinekauppa, mutta siellä ei ole mitään pieniä välineitä. 

Netistä löytyy jotain, mutta kun haluaisin ihan livenä nähdä, että se koukku varmasti mahtuu vetoketjun vetimen reikään.

Mistähän löytäis sellaisen apuvälineen joka antais kuin tarjottimella sanoja, ne kun on välillä hukassa. En silti vielä tunnusta, että olisin muistihäiriöinen kun kerran muistan vielä missä asun.

Ainakaan pahasti ;).

 

Maija-Liisa

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Seniorin sessio kertoo Maija-Liisan näkökulmasta asioista, ikääntymisestä ja sen tuomasta ”ihmeellisyyksistä”. Ei ole vaan yhtä asiaa, vaan elämästä yleensä. (Ei aina) Hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa ! 

 

Maija-Liisa Ryhänen on eläkkeellä oleva 71-vuotias neljän lapsen äiti ja kuuden ihanan lapsenlapsen mummi. Työelämässä toiminut visuaalisena suunnittelija. Harrastuksina ollut piirtäminen, maalaaminen ja käsityöt. Nykyään kuntosalilla käynti ja bloggaaminen.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla