Kirjoitukset avainsanalla syöpäsäätiö

 

Tasan kuukausi sitten 27.08. aamulla istuin junassa, menossa Helsinkiin, Roosa nauhan mainos kuvauksiin. 
Matkalla ajattelin äitiäni, jonka menetin syövälle 17 vuotiaana, ajattelin kolmea ystävääni, jotka ovat joutuneet taistelemaan rintasyöpää vastaan.

 

Se, että olin matkalla Helsinkiin, johtui siitä kun sattumalta huomasin Facebookissa Michael Monroen haasteen. Otin haasteen vastaan. 

Laitoin itsestäni musta/valko selfien saatteella #meissäonvoimaa.

Melkein 200:ta osanottajasta olin yksi valituista. En ollut uskoa silmiäni saatuani viestin ja kutsun tulla kuvauksiin. 

 

Tulin kesken päätähden kuvauksia. Suosikkini ihana Anna Puu pyöri siellä kameran edessä vaalean punaisessa housupuvussa ja Minna Parikan fuksian värisissä korkkareissa. 

 

Sillä hetkellä astui voimaan salassapito velvollisuus.

 

Minua vastassa oli joukko ihmisiä ja olin ihan pyörällä päästäni. Joukossa oli TV:stä tuttu kasvo, meikkaaja Piia Hiltunen. 
Stylisti Nina Nuorivaaran kanssa olin ollut s-postin välityksellä yhteyksissä, saadakseni vähän neuvoja tilannetta varten.

 

Ennen kuin tuli minun vuoroni olla kuvattavana, pääsin Annan kanssa samaan kuvaan. Kuva, jota en ole voinut paljastaa ennen kuin nyt. 

Anna on suunnitellut tämän vuoden Roosa nauhan. Upean onkin suunnitellut.
 

 

Minua jännitti kameran eteen joutuminen kun kaikki katsoivat. Mutta kun ohjaaja rupesi antamaan ohjeita, niin unohdin kaiken muun. 

Ihan hetken ajan olo oli kuin tähdellä. Kokemus oli aivan mahtava! Hyvän asian ansiosta sain ihanan kokemuksen. 

#meissäonvoimaa#sinä&minä#syöpäsäätiö

Kiitos Roosa nauha tiimi.

 

 


 

 


 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Seniorin sessio kertoo Maija-Liisan näkökulmasta asioista, ikääntymisestä ja sen tuomasta ”ihmeellisyyksistä”. Ei ole vaan yhtä asiaa, vaan elämästä yleensä. (Ei aina) Hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa ! 

 

Maija-Liisa Ryhänen on eläkkeellä oleva 71-vuotias neljän lapsen äiti ja kuuden ihanan lapsenlapsen mummi. Työelämässä toiminut visuaalisena suunnittelija. Harrastuksina ollut piirtäminen, maalaaminen ja käsityöt. Nykyään kuntosalilla käynti ja bloggaaminen.

Blogiarkisto

Kategoriat