Kirjoitukset avainsanalla omakuva

Sain jokin aikaa sitten mukavan haasteen @aikuisinamatkalla blogin kirjoittajalta Leenalta kertoa viisi randomia asiaa itsestäni. Kiitos Leenalle ja miehelleen sinne Costa Ricaan haasteesta. Tässäpä tulevat vastaukseni täällä blogin puolella. 

1.    

Ensinnäkin olen varsin myöhäinen sometoimijana ja varsin hitaasti olen uinut tähän maailmaan ja varsinkaan tehnyt blogiani, saatikka instagramiani tiettäväksi laajemmin. Olisiko lapsuuden ja nuoruudenkin ujous/varovaisuus/rauhallisuus piirre, joka jarruttelee? Vaikka kyllä muuten olen ollut melkoisen rohkea työelämässä, haasteita on otettu vastaan ja siirtyminen uusiin tehtäviin on sujunut vallan helposti. Entisestä hallintoihmisestä ja eräänlaisesta soteveteraanista tuli mrs60something eli virkanaisen alterego syntyi puolitoistavuotta ennen eläkkeelle siirtymistä. Tämä on vain niin kivaa, kirjoittaa mieluisista aiheista; sisustus, perhe, koti, ruoka ja ihan kaikesta. Olen pohtinut uutta blogiakin tai ainakin bloginimeä, mutta toistaiseksi näin on hyvä. 

2.    

Juuret, juuret - mitä ne ovat? Maalaistyttö vai kaupunkilaistyttö? Maalla syntyneenä luulisi olevan sitten eteläpohjalainen maalaistyttö. Kaupunkilaisena lähes koko elämän eläneenä luulisi olevan oululainen kaupunkilaistyttö. Molempia olen, kun koti on kaupungissa ja vapaa-ajan paikka on maalla, jonka blogiani seuranneet toki tietävät. Maailmalla olen saanut työn puitteissa ja vapaa-aikanakin liikkua riittävän paljon tietääkseni, että koen olevani omimmillaan keskieurooppalainen, jonka isänmaa on Suomi. Jos jonnekin matkustaisin viettämään aikaa pitempään, matka veisi luultavimmin ranskalaiseen pikkukaupunkiin, joka olisi lähellä Pariisia!!! Eipä ihan vaatimaton haave, mutta ehkä toteutettavissakin, kun mies jakaa samat tuntemukset Ranskaan. 

3.    

Olen ihan nuoresta alkaen kokenut sisustamisen läheiseksi. Joskus yli nelikymppisenä ajattelin, että olisin voinut varmaan opiskella sisustusarkkitehdiksi, mutta… Ajattelin, että en ilman lukion pitkää matematiikan kurssia sellaiseen pysty, en osaa, en kykene. Ihan piti työelämästä siirtyä eläkkeelle ja sitten vain hypätä opiskelemaan alaa ja todeta, että totta kai osaan ja opin asioita. Tykkään todella paljon ja olen niiiin onnellinen, että hyppäsin sisustussuunnittelun maailmaan mukaan. 

4.    

Minulla on kyky, jota olen voinut hyödyntää työssäni, miksei myös elämässäni. Jollain kummallisella tavalla osaan visioida ja oivaltaa asioiden tulevia mahdollisuuksia. Juu ja päätä olen lyönyt seinään myös, niinkin on käynyt. Ennustajaeukko en ole, mutta reaalisia tietoja jos on hallussa, kyllä syntyy suunnitelmia. Joskus olen huomannut. Että olen edellä aikaani. On myös ihmisiä, joita olen sparrannut eteenpäin, sekin on tuota samaa kategoriaa. Visiointi liittyy optimismiin. Luottamus tulevaan on kantava voima. 

5.    

Ja lopuksi asia, jota olen viime aikoina miettinyt ja etenkin tarttisko tehdä asialle jotain. Olen varmaan jonkinlainen keräilijäluonne. Konmarittamiset ja fengshuit ovat tuttuja ja yritetty on toteuttaa. Pitäisi varmaan olla semmoinen pikkuinen kauppa, jossa voisin myydä kippoja ja kirjoja eteenpäin. Sillä rakastan pelkistämistä. Silloin näkee selkeämmin.  

Jaan saamani haasteen eteenpäin seuraaville @sopusointuja @ladyofthemess ja @athome  Haasteeseen vastaaminen on vapaaehtoista. 

Kommentit (2)

Lady of The Mess
1/2 | 

Olipa mielenkiintoista tietää sinusta hieman lisää!  Ja tiedätkö - minä haaveilin joskus nuorena myös sisustusarkkitehdin urasta, mutta vaikka pitkän matikan laudaturin olenkin kirjoittanut, en uskaltanut hakea opiskelemaan alaa, sillä pelkäsin kokeeseen sisältyviä piirustustehtäviä - ja kuvaamataitokin minulla oli silloin kymppi. Vasta vuosia myöhemmin näin, millaisia nuo pääsykokeet olivat ja harmittelin, että miksen ollut hakenut. No - silloin oli jo elämä Turussa ja haaveetkin olivat ehtineet vaihtua moneen kertaan;)

Ja tuo sinun keräilijäluonteesi - minä olen joskus miettinyt näitä huushollejani raivatessa, että voisin hyvin perustaa kirpparin, johon myytävää riittäisi muutamaksi vuodeksi ihan omista tavaroista.

Kiitos haasteesta - yritän siihen jossain välissä vastata, kunhan hoksaan, mitä kerron - olen nimittäin vuosien saatossa   höpötellyt ja paljastanut jo yhtä ja toistakin blogissani. Nämä haasteet ovat tosi kivoja lukea - ja välillä hieman haastavia tehdä;)

mrs60something
Liittynyt10.9.2017
2/2 | 

Voi kun kiva kuulla ajatuksiasi.  Mukava tietää, että on niitä, jotka jakavat samoja tuntemuksia ja on samanlaisia kokemuksia. Hauskaa, että kirjoita. Odotan mielenkiinnolla. Mitä parhainta kevättä sinulle!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kiva, kun löysit blogini. Tervetuloa lukemaan kirjoituksiani. Minua ilahduttavat niin arkiset kuin juhlavammatkin asiat ja tapahtumat. Minun juttuni on lifestyle. Samalla, kun kirjoitan sisustuksesta tai ruuasta tai puutarhasta tai luonnosta tai ... pohdin ja peilaan niihin liittyen senhetkistä elämänmenoani. Siihen kuuluvat perhe ja etenkin pienet lastenlapset sekä toisinaan myös takaumat elettyyn elämään. Sielumaisemani on Etelä-Pohjamaalla, mutta vuosikymmeniä Oulussa eläneenä ja IIjokivarressa vapaa-aikaa viettäneenä, maustavat nämä maisemat kirjotuksiani. Jos en  eläisi Suomessa, minun maani olisi Ranska! Näillä eväillä kirjoitan ja jaan kuvia nyt ET -lehden blogiyhteisössä. Aiemmat kirjoitukseni löydät osoitteesta mrs60something.blogspot.fi. Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista.

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram