On niin ollut kivaa tässä heinäkuun alussa, kun on saanut viettää aikaa lokoisasti niin kaupungissa kuin täällä maallakin, jossa nyt kirjoittelen. On vietetty kaupungissa yhdet yksivuotissynttärit, käyty lastenlasten (pikku A ja neito M) kanssa huvipuistossa ja pyörähdetty miehen kanssa moottoripyörällä pienellä ajelulla. Niin ja sen lupaukseni onkia, toteutinkin jo juhannuksena. Sitä samaa iloa onkimisesta ja saaduistakaloista jaettiin täällä vapaa-ajan paikassamme myös lastenlasten kanssa. 

Nyt, kun oltiin tämän viikon alussa pari päivää kotona ihan kahdestaan, käväisin ensi töikseni maanantaiaamuna hakemassa tuoreita mansikoita ja niitä sitten pakastimeen laitoin. Ja enhän mitenkään voinut olla leipomatta sellaista peruskääretorttua, tosin gluteenittomana ja täytteeseen käytin maidottomia tuotteita. No, tosiasiassa torttu meni kahteen osaan jaettuna pakasteeseen, mutta toki miehen kanssa palanen herkuteltiin kahvin kanssa.

Viettäessämme tätä helteistä viikkoa täällä maalla vapaa-ajan paikassamme, on aivan hellyttävän ihanaa - sellainen mansikkapaikkaolo.  Pionit kukkivat (johan sitä tuli odotettuakin), voidaan nauttia kahveista suurien puiden katveessa ja tulee lueskeltua kesäkirjoja ja lehtiä.

Just wanted to come and say hello to all my lovely followers in the middle of the lovely and hot summer days here in the country cottage.  Just enjoying the simple life during this week. Have fun you too.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kiva, kun löysit blogini. Tervetuloa lukemaan kirjoituksiani. Minua ilahduttavat niin arkiset kuin juhlavammatkin asiat ja tapahtumat. Minun juttuni on lifestyle. Samalla, kun kirjoitan sisustuksesta tai ruuasta tai puutarhasta tai luonnosta tai ... pohdin ja peilaan niihin liittyen senhetkistä elämänmenoani. Siihen kuuluvat perhe ja etenkin pienet lastenlapset sekä toisinaan myös takaumat elettyyn elämään. Sielumaisemani on Etelä-Pohjamaalla, mutta vuosikymmeniä Oulussa eläneenä ja IIjokivarressa vapaa-aikaa viettäneenä, maustavat nämä maisemat kirjotuksiani. Jos en  eläisi Suomessa, minun maani olisi Ranska! Näillä eväillä kirjoitan ja jaan kuvia nyt ET -lehden blogiyhteisössä. Aiemmat kirjoitukseni löydät osoitteesta mrs60something.blogspot.fi. Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla