Viime viikonloppuna maalla käydessä lähdin keskipäivän aikaan kävelemään pihapiiriin ja vapaa-ajan paikkamme lähiympäristöön. Oli utuisen harmaa, pilvinen päivä. Tätä vähemmän ei päivänvaloa voi olla iijokivarressa, kun on vuoden lyhimpien päivien aika. 

Siinä kävellessä huomasi väistämättä sen miten hiljaista on ja miten tällainen maisema ja hetki hiljentää. 

Kaunistakin on - kun sen oikein oivaltaa.

Iijoki on hiljalleen jäätynyt. Keväällä on mahdollisuus hiihtää auringon valossa. 

Hevosenkenkä voi olla sata vuotias - ehkä.

Latomaisema vetoaa minuun täälläkin. Sielunmaisemani on kotiseudullani Etelä-Pohjanmaalla.

 

Joulu on lähellä. Viimeistään ylihuomenna on kuusi koristeltu kotonamme kaupungissa. Joulun odotus valtaa mielen.

Leppoisaa Jouluun valmistautumisen aikaa kaikille!

 

The day is shortest now in Finland. I took these photos in the area of our cottage in the country last weekend. There was so much silence and I enjoyed the beauty of this views.  I am almost ready for the Christmas here at home in the city now.

 

 

 

 

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kiva, kun löysit blogini. Tervetuloa lukemaan kirjoituksiani. Minua ilahduttavat niin arkiset kuin juhlavammatkin asiat ja tapahtumat. Minun juttuni on lifestyle. Samalla, kun kirjoitan sisustuksesta tai ruuasta tai puutarhasta tai luonnosta tai ... pohdin ja peilaan niihin liittyen senhetkistä elämänmenoani. Siihen kuuluvat perhe ja etenkin pienet lastenlapset sekä toisinaan myös takaumat elettyyn elämään. Sielumaisemani on Etelä-Pohjamaalla, mutta vuosikymmeniä Oulussa eläneenä ja IIjokivarressa vapaa-aikaa viettäneenä, maustavat nämä maisemat kirjotuksiani. Jos en  eläisi Suomessa, minun maani olisi Ranska! Näillä eväillä kirjoitan ja jaan kuvia nyt ET -lehden blogiyhteisössä. Aiemmat kirjoitukseni löydät osoitteesta mrs60something.blogspot.fi. Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla