Näin alkuvuodesta tulee käytyä Ikeassa, kun sopiva päivä löytyy. Aiemmin käynnin täytyi sijoittua viikonloppuun, mutta näin vapaaherrattarena voi käydä arkenakin. Siis käynti Ikeaan merkitsee täällä Oulun korkeudella matkaa Ruotsiin, ihan tuonne Haaparantaan saakka. Kyseessä on semmoinen mukava päiväreissu, joka tulee tehtyä yleensä tyttären tai ystävän seurassa. Kaksin aina mukavampaa eikä todellakaan tulisi yksin lähdettyä :)

Nyt oli kulunut aikaa edellisestä Haaparannan Ikea -reissusta varmaan hieman enemmän, koska  kovin näytti tapahtuneen uudistuksia. Otin muutamia kuviakin osoittamaan sellaista modernimpaa uudistunutta ilmettä. Tämä ei toki ole mitään uutta teille, jotka käytte Ikeassa helposti tarvitessanne, mutta meilläpäin tämä on hieman harvinaisempaa herkkua, kun ei Ikeaa ole tänne Oulun alueelle ole saatu. Meillä muuten kestää semmoiset puolitoista tuntia suuntaansa, joten kyllä siitä päiväreissu tulee.

Koska mukana oli vauva, piti ihan näpätä kuva myös vessan hoitopöydästä, jolla vaipanvaihto sujui näppärästi. En hoksannut ottaa laajempaa kuvaa, josta näkisitte, että siinä oli myös neulojen säilytysastia. Kovin mietittiin mikäköhän on tarkoitus sillä? Diabeetikoille ehkä, mutta muuten ??

Tottakai tarvitaan ruokatauko ja silloin mitäs muuta kuin lihapullia ... Nyt oli ihan erinomaisen hiljainen päivä ja mekin tulimme paikalle heti, kun kauppa aukesi, joten ruokaillessa ei tarvinnut jonottaa eikä etsiä pöytätilaa.

Mitä siis reissusta näkyy kodissamme? Tiedättehän sen tunteen Ikeassa käydessänne, kun tulee mieleen, että tuota ja tuotakin ns kippoa ja kappoa tarvitaan, eikä ole kallistakaan. Niin käy joka reissulla. Siis minä olen sillä linjalla, että on tullut hankittua muutamakin muovinen kulho tai vastaava tarpeellinen astia ja edelleenkin saatan niitä hankkia Ikeasta. Totesinkin tällä reissulla, että "Ikeasta apua arkeen"! Sopii vain ikealaisten lainata tuota sloganiksi. 

Omaan kotiimme olen kalusteita hankkinut heiltä kitsaasti. Johtunee siitä, että on tällainen talo ja koti, jota on kalustettu aikana ennen Ikeaa. Yksi korkea lasinen hyllykkö talostamme löytyy. Seuraava näkyvämpi hankinta tuli tehtyä tällä reissulla. Siinä se on pitkän keittiön pöytämme toisessa päässä ja odottaa pieniä vierailijoita trip trap -tuolin läheisyydessä. Ai että minä niin tykkään, että tuommoinen löytyi. Helpompi on siinä istua kuin aikuisten tuolilla, niin oletan. Ystävätkin ovat sitä hankkineet ja suositelleet. En käy kuvailemaan yksityiskohdittain sitä, miten se koottiin, mutta lyhyen kaavan mukaan tiedoksi, että sillä paketista löytyvällä ikealaisella "ruuvimeisselillä" tuolia kokosin ihan itse juuri niin pitkään, kun tuoli näytti tuolilta. Sitten ruuvien kiristysvaiheessa haettiin esille oikeat työvälineen ja ihan on varmasti ja tukevasti tuoli nyt koottuna. Tätä vaihetta en olisi itse saanut aikaiseksi.

 

Kuten lupasin kirjoituksessani joulukuun lopussa, että kuvaan kirjoituksiini hieman enemmänkin taloamme, niin tällä kertaa otin kuvia eteisaulasta käsin kohti keittiötä. Halusin, että tuoli on näissä kuvissa pääosassa, joten ei nyt tällä kertaa laajempaa kuvaa tullut otettua. 

Sisustuksellisin aatoksin kohti kevään valoa...

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kiva, kun löysit blogini. Tervetuloa lukemaan kirjoituksiani. Minua ilahduttavat niin arkiset kuin juhlavammatkin asiat ja tapahtumat. Minun juttuni on lifestyle. Samalla, kun kirjoitan sisustuksesta tai ruuasta tai puutarhasta tai luonnosta tai ... pohdin ja peilaan niihin liittyen senhetkistä elämänmenoani. Siihen kuuluvat perhe ja etenkin pienet lastenlapset sekä toisinaan myös takaumat elettyyn elämään. Sielumaisemani on Etelä-Pohjamaalla, mutta vuosikymmeniä Oulussa eläneenä ja IIjokivarressa vapaa-aikaa viettäneenä, maustavat nämä maisemat kirjotuksiani. Jos en  eläisi Suomessa, minun maani olisi Ranska! Näillä eväillä kirjoitan ja jaan kuvia nyt ET -lehden blogiyhteisössä. Aiemmat kirjoitukseni löydät osoitteesta mrs60something.blogspot.fi. Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla