Kun lukijani osoitteessa mrs60something.blogspot.fi lukivat keväällä siitä miten a) harvoin uusin verhoja ja b) olen käyttänyt ja saanut apua samalta henkilöltä niiden valintaan, saattoivat arvella, että jokohan kuulevat tästä sisustusuudistuksesta ihan heti. Siis tuleekohan siitä mitään taisi joku, joka on aiempia sisustusaiheisia kirjoituksiani lukenut, ajatella? Se sitten pitääkin tasan paikkansa, että ei tullut ihan heti verhojen hankkimisen jälkeen kirjoitettua ainakaan juttua. Nehän tuli hankittua kevään taittuessa kesäksi. Blogini tunnuskuvastahan ne olet toki jo nähnytkin.  Nyt vihdoin hieman tarinaa prosessista ja tuloksesta.

Kuten kirjoitin, erityisesti olohuoneen verhot vaihtuvat meillä arviolta kymmenen vuoden välein. Tässä talossamme, joka on remontoitu täysin (ja rakennettu samalla kokonaan toinen kerros) kolmekymmentä vuotta sitten, ovat nämä nyt neljännet olohuoneen verhot. Kolmet niistä on suunnitellut ja toteuttanut Merja Pitkänen Decorasta. Hän lopetti sisustusliikkensä Oulussa viime keväänä juuri, kun olin päättänyt kääntyä hänen puoleensa tässä asiassa. Joskus asioilla on tapana päättyä onnekkaasti ja niin kävi tässäkin. Merja tuli sattumoisin minua kadulla vastaan ja kertoi, että hän tekee edelleen jossain määrin suunnittelutöitä ja siitä se ajatus sitten lähti. 

Sain häneltä hyvän ideapaketin materiaaleista ja väreistä asiasta kotonamme keskusteltuamme. No, niin siinä samalla kävi, että koko kolmenkymmenen vuoden ajan keittiötämme palvellut rullakaihdin sai lähtöpassit ja sekin ikuisuuskysymys tuli ratkaistua. Suurkiitos tässäkin Merjalle saadusta avusta. 

Tässä näkyvät kuvathan tuovat jonkinlaisen käsityksen siitä miten olohuone muuttui ilmeeltään. Nämä uudet verhot ovat harmaat ja nehän kyllä ovat mieleiset. Kuvat on otettu tuoreeltaan kesäkuun alkupuolella, jolloin olin hankkinut uuden heleämmällä värisen tyynyn vanhempien seuraksi. Hui, toivottavasti et katso kovin tarkkaan puutarhanurkkaamme! 

Kun katselen aiempia kuvia, olen ihan tyytyväinen toki noihin edellisiinkin. Vanhat verhot ja sitäkin vanhemmat ovat edelleen tallessa. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka ne haluaisi ripustaa kotiin uudelleenkin. Tosin nykyinen näiden harmaiden verhojen ripustus on korkeammalla kuin aiempien verhojen, joten se hieman rajaa ainakaan kovin äkkinäisiä päätöksiä. Heh, heh - jaa, että minäkö tekisin äkkinäisiä sisustuspäätöksiä :) 

Kommentit (2)

Maija
Liittynyt15.10.2015
3/2 | 

Kaunis harmaa!  Mitä materiaalia verhot ovat ja kuka ne ompeli? Entä mitä keittiöön tuli rullakaihtimen sijasta vai tuliko mitään?

mrs60something
Liittynyt10.9.2017
4/2 | 

Hei Maija! Kiitos kysymyksestä. Verhot ovat pellavaa ja Merja Pitkänen on ne tilannut keskieurooppalaisesta tukkurilta. Verhon nimi on Seala Grey. Merja käyttää omia luotto-ompelijoita ja verhot tulevat kotiin valmiiksi ommeltuina. Meidän osalta kaikki sujui hienosti ja voin suositella häntä. Merja työskentelee Oulussa ja hänelle voi lähettää viestiä Sisustusliike Decoran Facebookin ja Messengerin kautta. Keittiön rullaverho tehtiin Villa Novan Berg kankaasta värissä Onyx ja on puuvillaa. Tarkoitukseni on kirjoittaakin juttu keittiöön liittyen, jolloin saan rullaverhonkin esiteltyä. Niistä tykkään myös todella paljon!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kiva, kun löysit blogini. Tervetuloa lukemaan kirjoituksiani. Minua ilahduttavat niin arkiset kuin juhlavammatkin asiat ja tapahtumat. Minun juttuni on lifestyle. Samalla, kun kirjoitan sisustuksesta tai ruuasta tai puutarhasta tai luonnosta tai ... pohdin ja peilaan niihin liittyen senhetkistä elämänmenoani. Siihen kuuluvat perhe ja etenkin pienet lastenlapset sekä toisinaan myös takaumat elettyyn elämään. Sielumaisemani on Etelä-Pohjamaalla, mutta vuosikymmeniä Oulussa eläneenä ja IIjokivarressa vapaa-aikaa viettäneenä, maustavat nämä maisemat kirjotuksiani. Jos en  eläisi Suomessa, minun maani olisi Ranska! Näillä eväillä kirjoitan ja jaan kuvia nyt ET -lehden blogiyhteisössä. Aiemmat kirjoitukseni löydät osoitteesta mrs60something.blogspot.fi. Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla