Kyllä vain, nyt on lunta, varsinkin täällä Pohjois-Pohjanmaalla. Menimme perjantai-iltana maalle tarkoituksena viettää tällä kertaa ainoastaan lauantaipäivä vapaa-ajan paikassamme Iijoen rannalla. Olihan mukava herätä yhdessä ehkä rauhallisimmista paikoista, jonka tiedän. Siinä aamiasta syödessä kurkistelin ikkunasta tietysti säätä ja ihan vaikutti sopivalta päivältä ulkoilulle.

 

Käytännössä täytyy kyllä olla melkoisesti pakkasta tai myrskysää, että ei tule käytyä edes vähän ulkoilemassa, kun maalle tulee käymään. Tällä kertaa päivän kiintiöön tuli yksi pienempi lenkki ja sitten toinen isompi miehen kanssa. Siinä samalla yksikseen kävellessäni napsin kuvia ja päädyin jopa ottamaan tavoistani poiketen muutaman vähän laajemman kuvan talon pihapiiristäkin. Toinen kävelylenkki olikin reippaampaa liikkumista hämärän laskeutuessa. Talvisessa maisemassa ja tunnelmassa on ihan oma fiiliksensä. Tuollainen totaalisen pilvinen päiväkin voi olla kaunis kaikkine harmaan sävyineen. Kaupunkioloista poiketen ulkoilu tapahtuu toisinaan syvässä hiiljaisuudessa. Niin oli mahdollista kokea tänä lauantaina, kun kansanperinteen mukaan talven selkä oli taittumassa.

Nautitaan siis tahoillamme talven monimuotoisuudesta (lunta on tullut nyt kaikkialle ainakin hetkeksi) vaikkapa ulkoillen. Lisäksi kevään valoa näyttää jo täällä Oulussakin nyt näkyvän ikkunasta sunnuntain iloksi. Taitaa tulla käytyä ulkoilemassa tänäänkin.

 

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kiva, kun löysit blogini. Tervetuloa lukemaan kirjoituksiani. Minua ilahduttavat niin arkiset kuin juhlavammatkin asiat ja tapahtumat. Minun juttuni on lifestyle. Samalla, kun kirjoitan sisustuksesta tai ruuasta tai puutarhasta tai luonnosta tai ... pohdin ja peilaan niihin liittyen senhetkistä elämänmenoani. Siihen kuuluvat perhe ja etenkin pienet lastenlapset sekä toisinaan myös takaumat elettyyn elämään. Sielumaisemani on Etelä-Pohjamaalla, mutta vuosikymmeniä Oulussa eläneenä ja IIjokivarressa vapaa-aikaa viettäneenä, maustavat nämä maisemat kirjotuksiani. Jos en  eläisi Suomessa, minun maani olisi Ranska! Näillä eväillä kirjoitan ja jaan kuvia nyt ET -lehden blogiyhteisössä. Aiemmat kirjoitukseni löydät osoitteesta mrs60something.blogspot.fi. Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla