Kirjoitukset avainsanalla pukeutuminen

Aluksi somesta sen verran, että siirryin somen käyttäjäksi samoihin aikoihin, kun itse aloitin bloggaamisen. Silloin etsin blogien ja instagramin kautta mahdollisia esimerkkejä aikuisista naisista, jotka olisivat omina persooninaan julkisuudessa tuoden vinkkejä vaikkapa pukeutumiseen.

Tuolloin olin tullut siihen käsitykseen, että pääosa ns aikuisista naisista tarkoitti somessa nelikymppisiä ja melkeinpä lähinnä mallimittaisia naisia. Näin oli ainakin kotimaan osalta, kun nettiä selasin. Löysin hetken etsittyäni sitten muutamia kansainvälisiä rohkeita naisia, jotka ovat tuoneet oman itsensä julkisuuteen sellaisina kuin ovat. Eniten seuraamani henkilö kirjoittaa blogia Style at a certain age. Kyseessä on Beth Djalali, joka kirjoittaa niin maukkaasti ja hersyvästi englanninkielellä päivästään ja minkälaiset vaatteet ja asusteet valitsi juuri tuohon päivään ja ennen muuta miksi valitsi, että tässä juttu vain hänestä. Juttunsa hän kirjoittaa niin mukavalla tavalla, että ihan olen jäänyt koukkuun. Tämä daami täyttää tänä vuonna 60 vuotta eikä yhtään arastele ikäänsä, vaan kertoo ihan rehellisesti sen hetkisestä tilanteestaan, joskus jakaa meikki- ja hiusvinkkejään (hänellä on harmaat aivan lyhyet hiukset, jotka harmaantuivat hänellä jo "korkeassa" 17 vuoden iässä, kuten hän asian ilmaisee) En luonnollisestikaan saa kiinni ihan kaikista sutkauksista, joilla hän nerokkaasti värittää tekstiään. Mutta, hei, no problem... 

Blogi löytyy osoitteesta https://www.styleatacertainage.com  ja instagramista @styleatacertainage 

Beth Djalalin tyyli on huoliteltu ja idearikas, juuri sellainen, että sitä on ilo seurata. Hänellä on kiva tapa koota juttuunsa toisinaan kokonaisuuksia, kuten miten pukeutua ulkoiluun, kaupungille, teatteriin, miten yhdistää neuleita tai jakkuja hameisiin ja housuihin. Ihastuttavaa korujen, vöiden, huivien ja erilaisten asusteiden käyttöä voi vain ihailla. Saattaapa sieltä jonkun sovellettavan pukeutumisvinkin löytää. Hän myös yleensä ilmoittaa jutuissa näkyvistä vaatteistaan ovatko uusia vai vanhoja ja laittaa näkyviin linkin siitä mistä kaupasta niitä tai vastaavia vaatteita löytyy. Pääasiassa kyseessä ovat amerikkalaiset kaupat ja tuotteet, joten eivät kosketa meitä suomalaisia. Kuitenkin ihan samanlaisia ja edullisiakin vaatteita löytyy täältäkin. Hänen spesiaalipäivänsä on perjantai, jolloin hän aina kirjoittaa ulkoilustaan koiransa kanssa. Minulla tulee linkki hänen uusimpaan postaukseen suoraan sähköpostiosoitteeseeni. En lue hänen facebookkia, en seuraa youtubea, mutta nuo päivittäiset jutut on niin helppo tsekata. Suosittelen.

Oikeastaan tämän kirjoituksen alkuperäinen tarkoitukseni oli laajemminkin valottaa sitä, miten tähän aikaan vuodesta niin monissa lehdissä kirjoitetaan vaatekaapin siivouksesta, järjestämisestä ja vaatteiden, kenkien ym karsimisesta. No, tästä aiheesta Beth myös kirjoitti pari viikkoa sitten ja hyvin kirjoittikin. Uusimmassa Feminassa ja joissakin kotimaisissa lehdissä on ollut muutama hyvä juttu samasta aiheesta. Katsotaan nyt saanko erikseen teemaan laadittua toistakin kirjoitusta. Tapanani on rönsyillä kirjoituksissani, joten nyt ei enempää kuin seuraamaan Bethin tyyliä. Saatat jäädä koukkuun :)

I am writing on this post about the style of grown up women. As an example is the blog Style at a certain age of Beth Djalali. I highly recommend this blog for Finnish women to follow up. Thank you Beth for inspiration! 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kiva, kun löysit blogini. Tervetuloa lukemaan kirjoituksiani. Minua ilahduttavat niin arkiset kuin juhlavammatkin asiat ja tapahtumat. Minun juttuni on lifestyle. Samalla, kun kirjoitan sisustuksesta tai ruuasta tai puutarhasta tai luonnosta tai ... pohdin ja peilaan niihin liittyen senhetkistä elämänmenoani. Siihen kuuluvat perhe ja etenkin pienet lastenlapset sekä toisinaan myös takaumat elettyyn elämään. Sielumaisemani on Etelä-Pohjamaalla, mutta vuosikymmeniä Oulussa eläneenä ja IIjokivarressa vapaa-aikaa viettäneenä, maustavat nämä maisemat kirjotuksiani. Jos en  eläisi Suomessa, minun maani olisi Ranska! Näillä eväillä kirjoitan ja jaan kuvia nyt ET -lehden blogiyhteisössä. Aiemmat kirjoitukseni löydät osoitteesta mrs60something.blogspot.fi. Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista.

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat