Kirjoitukset avainsanalla Ines de la Fressange

Ennen kuin päästään tuohon kirjaan, täytyy todeta, että niin vain keväinen flunssa tavoitti minutkin. Vielä toissa päivänä erehdyin päästämään ajatuksiini sen, että taisin selvitä talvesta ilman flunssaa. Kuten tiedätte, ei pidä nuolaista .... ja niin edelleen!

Siispä eilen pääsi iltapuoleen flunssa valloilleen ja tänä aamuna erittäin huonosti nukutun (lue: niistämistä läpi yön) jälkeen oli ainut keino yrittää tehdä olo niin siedettäväksi kuin se vain on mahdollista. Aamulla teetä, telkkari auki ja rempatjamuutot, huvilatjahuussit sekä Seefeldin kisat sun muuta pyörimään taustalle. Etsin myös esille viime syksynä ostamani sisustuskirjan esille ja vetäydyin huovan alle. Ajattelin samalla jakaa teillekin kirjavinkiksi muutaman kuvan. Niin ja päivähän on mennyt oikeasti lepäillessä ja ihan virkistävää yrittää hetki kirjoittaa postausta. Veikkaan, että hetken päästä tekee mieli ottaa lisää teetä ja jatkaa kuvien katselua ja lueskelua. Ja kenties nukahtaa hetkeksi.

Kyseessä on siis ikonisen Ines de la Fressangen (malli, vaatesuunnittelija, kirjailija ja ehkäpä ensimmäinen muusa Karl Lagerfeldille) sekä Marin Montagutin (sisustussuunnittelija, tuottaja, akvarellisti, kuvittaja jne) yhteinen kirja MAISON PARISIAN CHIC AT HOME, joka on ilmestynyt 2018. 

Tässäpä muutama kuva esimerkkinä niistä 14 pariisilaisesta kodista, jotka esitellään ihanin kuvin. Kuvien lisäksi jaetaan kunkin kodin esittelyn lopuksi vinkkejä siitä, miten voit toteuttaa näkemiäsi ideoita. Mukana ovat myös Ineksen ja Marinin omat kodit.

Oman kirjani ostin syksyllä 2018 Helsingistä Akateemisesta kirjakaupasta. Siitä en tiedä onko kirjaa myynnissä ja/tai voiko sitä lainata kirjastosta. Kirja on julkaistu englanniksi. Suosittelen sisustuksesta kiinnostuneille.

Aurinkoa päivääsi!

It's the time of the year - flu time! I took a cup oh tee, blanket and a lovely book with me to the sofa in our living room in the morning. As you see this book is so lovely with 14 Parisian homes. Now I have to take more tee and relax again. Have a sunny Day you all!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kiva, kun löysit blogini. Tervetuloa lukemaan kirjoituksiani. Minua ilahduttavat niin arkiset kuin juhlavammatkin asiat ja tapahtumat. Minun juttuni on lifestyle. Samalla, kun kirjoitan sisustuksesta tai ruuasta tai puutarhasta tai luonnosta tai ... pohdin ja peilaan niihin liittyen senhetkistä elämänmenoani. Siihen kuuluvat perhe ja etenkin pienet lastenlapset sekä toisinaan myös takaumat elettyyn elämään. Sielumaisemani on Etelä-Pohjamaalla, mutta vuosikymmeniä Oulussa eläneenä ja IIjokivarressa vapaa-aikaa viettäneenä, maustavat nämä maisemat kirjotuksiani. Jos en  eläisi Suomessa, minun maani olisi Ranska! Näillä eväillä kirjoitan ja jaan kuvia nyt ET -lehden blogiyhteisössä. Aiemmat kirjoitukseni löydät osoitteesta mrs60something.blogspot.fi. Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista.

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat

Instagram