Kirjoitukset avainsanalla mieliala

Kesä on ollut hyvä, mutta mieliala on mennyt vähän, kun vuoristorata, ylös ja alas. Tähän ylä ja alamäkirumbaan olen sitten käyttänyt jäätelöä lääkkeeksi. Olen tavannut  muutamaa ystävää koko kesän aikana ja kiva tietysti, niin. Olen kuitenkin kaivannut tavata sisartani ja isääni Ahvenanmaalla sekä ystäviä Suomessa. Samalla tuntuu, etten saisi valittaa. Minulla on työpaikka johon pitää polkea joka aamu, lomautus uhkaa ei ole enkä voi työskennellä kotoa. Mutta polkeminen töihin on myöskin kaksijakoista. En ole riippuvainen bussi aikatauluista ja säästän aikaa sekä voin nauttia hiljaisesta metsästä matkalla töihin. Välillä vaan tuntuu siltä, että olisi ollut kiva käyttää kesävaatteita, eikä vaan käyttää vanhoja trikoita ja lenkkareita. En viitsi edes pahemmin hiuksia pestä, kun pyöräkypärä tulee päähän viisiminuuttia sen jälkeen, kun on laittanut föönin pois.

Olen yrittänyt nauttia kuitenkin välillä tästä erilaisesta kesästä ja välillä onnistunutkin. Ehdin todella paneutua kasvimaahan, mustikoiden poimimiseen ja parveekkella oleiluun. 

Kasvimaa alkoi kukoistuksella, mutta päätyi omituiseen satoon. Sain paljon kesäkurpitsaa ja jonkunverran sipuleita ja perunoita. Lopuille sattui jotain. Porkkanat on kahdensentin pituisia, etanat söi tomaatit, mutta ilokseni kurkut ei kelvannut, kuin minulle itselleni. Loput söi etanoiden lisäksi, peurat ja jänikset. Parveekkeella olen oleilut paljon ja virkkasin kesätyönä huovan, jotta siellä on voinut olla myös koleampinakin aikoina.Sairaalassa olen ollut parin otteeseen. Alkukesästä vain poliklinikka käynti, kun leikattiin otsasta ihosyöpä ja sitten vietin pari yötä sairaalassa, kun sydän piti jälleen kerran saada oikeaan rytmiin.

Lähimatkailua olen harrastanut muutaman kerran ja myös yrittänyt nauttia vedestä joka ympäröi suur Tukholmaa eri tavoin. Kesä on tosiaan ollut hyvä, mutta erilainen. Olen kaivannut Suomimatkoja ja tietysti ulkomaanmatkoja.

. En nyt näin  kesällä, koska en juurikaan matkusta pojoismaista kesällä, mutta se ettei voi suunnitella matkoja syksyksi ja talveksi vievät mielen vähän matalaksi. Kuten sanottu kesä on ollut hyvä, mieliala vain vähän omituinen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Blogiarkisto

Kategoriat