Metsäpolkuja juosten

En ole välittänyt juosta yli vuoteen, mutta nyt ajattelin, että täytyy ryhdistäytyä ja aloitta tämä  harrastus uusiksi. Aloitin noin kuukausi sitten asfaltilla juoksemisen ja juoksin  minuutin kävelin  pari minuuttia kymmenen kertaa. Olen aina tykännyt asfaltilla juoksemisesta. Tasainen alusta, ei tarvitse kompastua  kiviin, eikä kantoihin. Vaan melkein viisikymmentä ei olekaan sama, kuin + 60. Jalkoihin iski penikkatauti viikon juoksemisen jälkeen ja sitä seurasi sitten viikon ibuprofein kuuri.

Yhtä aikaa sattui sitten vanhanpiian elämään erittäin sosiaalinen vaihe jolloin neljä viikonloppua sujui erittäin hyvin ystävien ja perheen kanssa, mutta se myös verotti voimia. Tämä viikko olisi pitänyt olla loma Abu Dhabissa, mutta onneksi jouduin peruuttamaan sen. Totesin kiitollisena, kun sain olla omassa kodissa, ettei minusta ole Bernie Sandersin vauhtiin. Viime viikonlopusta sitten päätin aloitta kevyen hölkkäämisen uusiksi ja varoivaisemmin. Joten antipatiani metsäpolkuja kohtaan sai väistyä ja yhdistin ulkoilun ja högkänsliga, niin Japanissa suosittuun metsäterapiaan ja voin hyvin. Työssä tosin on vieläkin mutkia matkassa, mutta yritän rajoittaa sen aiheuttamaa stressiä ja käydä töistäkin (jos aika sallii) pienellä päiväjuoksulla. On ihanaa katsella, kun luonto herää kevääseen, tosin saniaiset helmikuussa huolestuttaa hiukan myös. Onneksi ei mustikka kukkinut vielä, kun hyönteisiä pölyttämiseen on niukanlaisesti. Siivet on vissiin vielä sen verran kohmeessa, ettei lenteleminen onnistu.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla