Kirjoitukset avainsanalla ystävättäreni

Viikko alkoi hikeentymällä paikalliseen liikenelaitokseen. En tiedä mikä meidän bussilinjalle on tapahtunut. Jos aamun bussi ylipäätään tulee, niin se on reilusti myöhässä, joka vuorostaan tietää, että myöhästyn junasta ja seuraavalla junalla ehtii juuri ja juuri ajoissa töihin. Vihaan aloitta aamuni kiireessä, stresattuna, vanhemmat ja lapset istuu odotushuoneessa. Huone on kylmä, tietokone tietysti juuri silloin hidas ja  kaikkein kaameinta on, etten ehdi rauhassa juoda aamukahvia ja käydä päivän kalenteria läpi.

No loppuviikosta olikin jo kivempaa. Kaksi rakasta ystävää kotosuomesta oli vuotuisella vierailullaan täällä. Paljon hyvää ruokaa, naurua ja vähän kyyneleitä oli viikonlopun ohjelmassa. Kävin myös parilla joogatunnilla ja aikaiset aamut meni penkkiurheillessa. Tulomaljoja juotiin ja lähtömaljoja juotiin ja taidettiin juoda välimaljojakin. Tänään onkin sitten vihreän teen vuoro maustettuna inkiväärillä. Aika palata ruotuun ja valmistautua alkavaan työviikkoon.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Blogiarkisto

Kategoriat