Kirjoitukset avainsanalla pääsiäiskoristelu

Yleensä en tahdo ehtiä pääsiäisen viettoon ollenkaan. Monet vuoden olin joko töissä koko pääsiäisen tai matkoilla, joten en välittänyt paljoa pääsiäistä laittaa täällä kotona. Enkä oikein ole viitsinyt koristeita laittaa vain muutamaa päivää varten.

Tänä vuonna sitten olinkin ehtinyt pääsiäinen koristeluun ja viettoon mukaan. Se alkoi oikeastaan jo  karnevaaleilla Dominikaanisessa tasavallassa, kun paasto sitten alkoi karnevaalien jälkeen. Minä nyt tosin pakanana en  tällaiseen ryhtynyt, päinvastoin. Työkaverit halusivat , että meillä olisin pääsiäisenä nyyttikestit ja minun osuudeksi lankesi kakku. Tein suklaakakun After Eight kuorrutuksella. Kakku oli ihan hyvä, mutta kun siirsin sen alustalta toiselle, niin tapahtui maanjäristys ja kakku hajosi kolmeen osaan. Ei muuta, kuin pikkuisilla munilla peittämään pahimmat rotkot. Kakun maku ei siitä kärsinyt 

 

Laitoin  myös hyvissä ajoin parvekkeelle risut ja pajunkissat ja ostin hienot höyhenet. En silloin vielä tiennyt, että olisi pitänyt tarkistaa kauppiaalta, että nämä höyhenet on nyhdetty kuolleesta tipusta, eikä elävästä otuksesta. Viimeksi , kun minä olen höyheniä ostanut, niin tällaisia ei edes ajateltu. No, nyt säästän sitten nämä höyhenet, niin että niistä olisi iloa moneksi vuodeksi, ettei tarvitse tipu parkojen minun takia kärsiä. 

Kylmä pääsiäinen täällä on ollut, joten kynttilät ovat saaneet luoda vähän lämmintä tunnelmaa sekä parvekkella,että kattauksissa tämän pääsiäinen. Vanhat tiput saivat koristaa ruokapöytää, kun ne ei sopinut parvekkeelle, mutta ne ovatkin ainoa sisäkoristus.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Blogiarkisto

Kategoriat