Kirjoitukset avainsanalla kampaamo

Täällä Eteläsudanissa on kyllä paikallisia kyläkampaamoja, mutta veikkaan, ettei suomalaiset vauvahiukset pyörteineen ole heille tuttuja. olin ajatellut kasvattaa puolipitkän polkan, mutta kotona viimeisellä kampaamoreissulla minulle leikattiin nätti lyhyt tukka. Siitä on nyt melkein kolme kuukautta ja se oli vähemmän nätti enää.Kuivia latvoja sojotti joka suuntaan ja niska oli koko ajan märka, kun täällä ollaan menossa kohti lämmintä säätä. Nyt on 38 astetta päivisin, mutta tästä tämä lämpiää viitenkymmeneen kuukauden sisällä, joten karvalakkia ei tarvitse. Astelin siis, niinsanottuun ruokasaliin aamulla ja kysäisin meidän varastovastaavalta ranskalaismieheltä  , että voisiko hän ajaa minulta hiukset päästä. Hän suostui, mutta sanoi, että kone pitää ensin ladata, jolloin New Yorkista oleva typsy ilmoitti, että hän opiskeluaikana saksi opiskelijatovereiden hiukset, joten hän voi yrittää leikata minunkin hiukset, jos vain minulle sopii.

Sopihan se, ja eikun salonki pesupaikalle pystyyn. Kutakuinkin terävät sakset saatiin lainaksi yhdeltä kaverilta ja sitten vaan leikkaamaan. Sitä tuli ihan siisti,  nyt kelpaa niskaa näyttää auringolle. Viimeiset valkaistut osuudet hävisivät, kuin tuhka tuuleen ja hyvin selvisi tyttö kolmen pyörteen määrämästä tahdista. Olkoonkin, että minulla on hiukset hennot, kuin vauvalla, mutta niitä on paljon ja sen lisäksi kolme voimakasta pyörrettä. Täällä, kun ei myöskään ole fööniä, eikä mousseja matkassa, niin kovin konstikkaita kampauksia on turha yrittää. Kunhan on siistit, niin se saa olla tämän kevään 2019 hiusmuodin ohjenuora.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Blogiarkisto

Kategoriat