Olemme sisareni kanssa yleensä kerran kesässä, siivonneet kaappimme ja ajaneet kirpputorille myymään kaikki parin vuoden takaiset virheostot. Samalla saa keittiönkaapitkin osansa ja astiat saavat uuden omistajan, jotta me voimme taas ostaa itse lisää uusia kivoja kuppeja ja kulhoja. Oli hyvä päivä, ei liian kuume, eikä satanut. Ostajia oli paljon liikkeellä ja oli kiva nähdä miten mielissään he olivat ostoksistaan.

Pitää vaan yrittää muistaa, ettei kirpputorilta tartu kotiin mukaan enemmän, kuin mitä sinne on vienyt. Itse sain muukani ainoastaan vauvanuken. Käytän töissä nukkea, kun esim näytän miten vauvaa ei saa ravistella. Olen töissä alueella missä ruotsinkielen taito vaihtelee sujuvasta, kahteen sanaan ja lukutaito vaihtelee ihan yhtä lailla. Sitä paitsi, vastasyntyneen vanhemmat ovat sen verran pökerröksissä, että nukella havainnnolistaminen on hyväksi kaikille.

Meillä oli vauva jonka nimi oli Kim, mutta virkavapaani aikaan jotain on tapahtunut Kimille, hän on hävinnyt jonnekin. Kolleegani, ei myöskään tiedä mitä on tapahtunut. Näinköhän Kimin päätä oli ravisteltu yhden kerran liikaa ja sitä ei enää saanut pysymään kiinni vartalossa vai eivätkö sijaitsee kehdanneet liikkua  Kimin kanssa.On ollut vaikea löytää vauvan näköinen ja kutakuinkin vastasyntyneen kokoinen nukke jolla on kangas vartalo , mutta raskas pää, jotta sillä voi esittää, mitä tarkoittaa, kun puhutaan ”shaking baby syndroomasta”. Nyt löysin ihan hyväksyttävän nuken kirpparilta (kuten Kimkin aikanaan löytyi) ja nimesin sen Charlieksi. Charlie sai lähteä meidän matkaan ja saa nyt kunnon kylvyn  ja uudet vaatteet ja sitten ,eikun töihin tieenamaan takaisin vaaterahat.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla