Pakistanista ostamani matto sai muuttaa kyökkiin pöydän alle. Antaa siellä vähän väriä, muuten hailakkaaseen keitiiöön ( tai keittiöosuuteen huoneesta, hienosti kutsuttuna avokeittiö). Minulla, kun ei ole lapsenlapsia, niin matonkin pitäisi pysyä kutakuinkin puhtaana, vaikka elääkin vaarallista elämää ruuanmurusten suhteen. Syy siihen, että matto vaihtoi paikkaa on, että ostin uuden maton olohuoneen puolelle. Tanskalaisen tietysti. Olin lukenut jostain sisustuslehdestä, että maton kuuluu olla, niin iso, että huonekalut ovat sen päällä (ainakin osittain). Maton piti tulla vasta juhannusviikolla, varmaankin, kun tanskalaiset on työskennelly kotoa, ja harvalla on kangaspuut kotona tänä päivänä. Matto kuitenkin tuli yllättävän nopeasti. Perusvalkoinen matto, joten yllätyin itsekin, kun minulle sanottiin, että se tulee Tanskasta. Luulisi, että sellaista osattaisiin tehdä ja suunnitelleet myös täällä Samanaikaisesti, kun kerran olin ostostuulella, uusin kirjahyllyn. Kummatkin, sekä vanha, että uusi on perusruotsalaista tuotantoa. Halvin vaihtoehto, joka minullakin oli 19 vuotta on Ikean Billyhylly. Se löytyy varmaan jokatoisesta ruotsalaiskodista jonain versiona. Kun sitten varallisuus karttuu tai hyllyyn on kyllästynyt on seuraavana vaihtoehtona myös jokakodin kaluste String hylly. Nyt siis minullakin on sellainen. Sen kanssa rakas siskonmieheni askarteli taas tovin.

Billyhylly odottaa nyt kellarissa rajojen aukeamista, jotta se pääsee Ahvenanmaalle sisarentyttären perheeseen. Kun nyt ilmat Lampenius, niin elämä on muuttanut parvekkeelle ja sekin sai uuden maton, tällä kertaa en onneksi sortunut ostamaan isompaa kokoa joka oli tarjolla, koska silloin ei ovea olisi saanut avattua. Olin ajatellut, että näin koronaaikaan, kun matkustelu ja Suomessa ravaaminen loppui, kuin seinään, olisi jäänyt  paljon rahaa säästöön. En ajatellut sitä, että kun istuu neljän seinän sisällä päivästä toiseen, sisustusprojektit saavat vihdoin vauhtia. No, tuleepa uusittua vähän vanhoja mööpeleitä ja siskontytyöt ja sisko saa vähän vanhaa mööpeliä minulta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla