Ostin aikanaan lasipöydän, jonka sain halvalla. Siskoni oli huonekalukaupassa töissä, ja tokaisi, että pöytä on, niin ruma, ettei sitä osta kukaan. Minun  mielestä se sopi hyvin antiikkisohvan viereen, joten omistajan kanssa neuvoteltiin ja sain sen siis hyvään hintaan. Tykkään edelleenkin, että se on hauskan näköinen pieni pöytä, mutta epäkäytännöllinen ja hyödytön kapistus minun huushollissa.Lehtiteliineenä se on hyvä, jos lehtiä on kummallakin puolella tasaisesti, muuten hökötys joutuu vinoon tai keikahtaa kokonaan. Ei sille myöskään saa laitettua oikein  mitään koriste-esinettä , saatikka kukkapurkkia. Sen lisäksi se seisoo asunnon pimeimmässä nurkassa, joten kukka, kuin kukka kuolee. Se on sohvan väärällä puolella, minusta katsoen jotta sitä edes voisi käyttää kunnon sideboardina. Ainoa mitä se on lehtien lisäksi kantanut päällään on kaksi nappula kyntiilänjalkaa.

Ilahduin siis suunnattomasti, kun sisareni ,joka oli pitänyt pöytää rumana, soitti lauantaina ja kysyi voisiko hän saada sen heille kotiin, heidän uusien tuolien seuraksi. Siitä vaan sanoin, enkä muistuttanut häntä, hänen omista sanoistaan. Kun he ovat hakeneet pöydän, siirrän käsityölampun sinne ja lehdet kuolinsiivosin paperikeräykseen. Kuolinsiivoukseen sopi hyvin tämä pöydästä eroon pääseminen, sillä en hanki sinne uutta. Nappulat sai uudet paikat, yksi keittiön pyödällä ja toinen ikkunalaudalla,rotan viekkoon

 Pöytä saikin nyt sitten seistä ja odottaa noutajaa tyhjillään ja olen varma , että se tulee olemaan edukseen paremmin sisareni huushollissa ja se pääsee uuteen kukoistukseen vanhoilla päivällä. Pöytähän on jo kohta täysi-ikäinen

Kommentit (2)

Vierailija
4/2 | 

Juu, ei kuulosta kovin käytännölliseltä pöydältä, jos välillä keikahtaa nurinkin. Hauska kyllä, että siskoltasi on unohtunut jo aiemmat sanomisensa. Saapa nähdä mihin pöytä lopulta päätyy. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla