Vaikka työpäivät ovat yhtä jaloillaan olemista, niin tuntuu, että vastapainoksi pitäisi kuitenkin tehdä jotain pumpun hyväksi sekä parantaa notkeutta ja lihaskuntoa. Ei vaan oikein tiedä mitä, kun lämpömittari on päivästä toiseen 42 astetta varjossa. Aamuisin käyn silloin tällöin lenkillä, enimmäkseen kävelen, mutta se riippuu ihan siitä miten on yö mennyt. Joka yö tulee valvottua, jos ei muuta, niin täytyy hikimärkä tyyny käntää kuiva puoli ylöspäin joka toinen tunti. Välistä sitä nukahtaa hetken kuluttua uusiksi, välillä jää pyörimään hikisenä tunneiksi. Nyt, kun on ollut vähän enemmän vapaata pääsiäisen tiimoilta, niin nojatuolista on kuitenkin pakko nousta tekemään jotain , kun selkä tuppaa väsymään ja takapuoli puutumaan. Töissä piti käydä näinä päivinä pari kertaa, joten päätin etten pistä firma t-paitaa vaan menen kävellen ja hame päällä. Lierihattu suojasi tällä kilometrin matkalla kasvoja ja niskaa.

Tulipahan liikuttua edes hiukan. Toinen jota jaksan tehdä on yinyoga iltasella, mutta välillä olen kaivannut vähän toisella tapaa rankempia liikkeitä. Tykkään, kuitenkin ,että muut joogan muodot ovat tähän lämpöä liian rankkoja. Kunnes keksin kokeilla bikramjoogaa. Sehän on omiaan tänne. Jokainen video alkaa sanoilla, huoneen pitää olla 30-40 astetta. Hah, minun on hyvinkin neljäkymmentä, joten puitteet ovat hyvät. Tykkään yinistä valtavasti, mutta tämä bikramjoogaa on tuntunut tosi omalta. Sääli vain, että  teen sitä paljon tyylikkäämmin ja paremmin mielikuvassani, kuin miltä näytän valokuvissa. Eikä minua lohduta yhtään nyt, että jokainen tekee omien kykyjensä mukaan. Haluan tehdä paermm ja grrrr meinaan ainakin yrittää parantaa paljonkin. Toivottavasti saa olla terve ja pystyä harjoittelemaan.ei oikein ole instagram kelpoista joogaa tai sen enempää studiokaan loisteliaammasta päästä, mutta lämpö on kohdallaan

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla