Asuntoni luokitellaan kaksioksi vaikka itse kutsun sitä yksiöksi makuuhuoneella. Eli keittiö, olohuone ja eteinen ovat modernisti avointa tilaa. Tämä tarkoittaa käytännössä, että sohvalta näkyy, niin likaiset astiat, kuin tuolilla lojuvat mainoslehdet, hanskat ja pipo. Sain tarpeekseni tästä kyseisestä tuolista, joka aina oli , kuin lähtevä laiva. Niinpä tilasin piirongin johon voisin laittaa irrallisen kaman, kun tulen kotiin. Laatikoston toi kuljetusfirman nuori mies, mutta hän sai vain kantaa sen ulko-ovelle, vakuutus, kun ei kuulemma kata paketin hissille kantamista. Eli sain potkia tämän reilusti yli 20 kg painavan paketin itse hissiin ja sieltä asuntoon.

Arvelin sen olevan osaksi tee se itse versio, mutta kun tajusin, kuinka paljon oli osia ja ruuveja, päätin ensimmäisen hyllyosuuden jälkeen, että tähän tarvitaan mies. Olen reäänkin hyllyn elämäni aikana kyhännyt kasaan, mutta tämä oli liikaa. Soitin siis sisareni miehelle, eläkkeellä olevalle laitos/talomiehelle jolla pysyy vasara ja pora kädessä. Tarjosin palkaksi punkkua, mutta kun kolme iltapäivää oli kulunut saada kyseinen hylly käyttökuntoon arvelin, että tämä taitaa maksaa vähän enemmän, kuin pari litraa punkkua. Nyt pitää keksiä jotain kivaa antaa vaivan palkaksi.

Hylly oli eri vaiheessa aina kotiin tullessa ja kaiken kaikkiaan hän ruuvaili sitä kolme iltapäivää, mutta nyt se on just sen näköinen ja siinä missä sen on  tarkoitus olla  ja näin saa Tapiovaaran Domus tuoli tulla oikeuksiinsa , eikä olla enää lastausalustana epämääräiselle tavaralle ja minä nautin siististä näkymästä sohvan nokalta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla