Joogassa kehoitetaan useasti menemmän itseensä ja omaan kuplaansa. Minusta on siihen vähän, niinkuin vaihdellen. En oikein ole yskinliikkuja, vaikka en tykkääkään joukkue urheilusta. Olen liian laiska tekemään itsekseni kovin pitkiä joogaohjelmia ja joogata digitaalisesti teen monta kertaa viikossa, mutta haluan myös muiden seuraa vaihteluna. Kävin monena vuonna joogassa täällä lähistöllä talossa, joka sijaitsee ulkoilualueella. Meitä on yleensä yli kaksikymmentä samassa huoneessa ja mattojen välillä ei ole, kuin 2-5 senttiä. No, se lysti loppui pari viikkoa ennen pääsiäistä. Osaksi, koska ohjaaja piti pääsiäisvapaata ja suurimmaksi osaksi, koska näin monta ihmistä ei saa olla samassa tilassa ja ei varsinkaan näin lähekkäin. Sovimme siis, että kokeillaan miten ulkona, laiturilla joogaaminen onnistuisi. Ja onnistuihan se. Meitä on ollut kahdesta kahteenkymmeneen joogaajaa. Ensimmäinen kerta oli lämmin ja ilta kaunis. Sitten onkin loppukevät vaatinut hiukan suomalaista sisua ja kunnon villapöksyt.Meitä on kuitenkin sinnikäs joukko ja tänäiltana aion elää vaarallisesti ja jättää villahousut kotiin ja vain käyttää pidempiä sukkia.

Sukkia minulla rupeaa olemaan kohta joka lähtöön . Olen laittanut kotiin oman ’joogastudion’ ja, kun en viitsi iltajoogaa  varten vaihtaa trikoita, niin joogaan yövaatteissa, joten katson vain että jokaiseen yöpyyn löytyy omanlaisensa ja värisensä sukat

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla