Kirjoitukset avainsanalla vihreät silmut

Åkeshovin linnan pihalla vietin viimeviikon torstai-illan vesisaateessa styöden  puiden silmuja. Työkaveri oli huijannut minut mukaan yrttivaellus luennolle. Vettä tuli , kuin Esterin p...stä, mutta sisukkaasti me siellä linnan puistossa värjöttelimme. Kurssin tarkoituksena oli opettaa, mistä kaikista luonnon ilmaisista antimista voi saaada hyvää illalispöytään. Seisoimme,kuin konsanaan peuraat ja söimme silmut lehmuksista ja omenapuista ja pureskelimme eri näköisiä ruohonkorsia. , kun ei erinäisistä syistä tule olemaan kovinkaan hääppöistä eläkettä, niin ajattelin, että tällä lailla ainakin keväisin saisi murua rinnan alle.

Vatsa oli kyllä kaiken ruohon syönnin jälkeen vähän sekaisin, mutta ei kelpaa köyhän valitella. Ostin sitten myös pikkuisen keittokirjan, kun ajattelin ilahduttaa sisartani ja hänen miestään joku lauantai-ilta vihreällä murkinalla.Laitan yhden  reseptin ja vain ruotsisksi jos joku haluaa, niin voin yrittää löytää rehuille suomenkieliset nimet (googlekäännökselläkin taitaa selvitä).

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Blogiarkisto

Kategoriat