Kirjoitukset avainsanalla rokotukset

Tuhkarokko on hyvin demokraattinen tauti. Se ei ole köyhän mustan lapsen etuoikeus, se tykkää myös tappaa ja vammauttaa valkoisten lapsia. Sisu radio täällä Ruotsissa halusi kuulla mitä mieltä minä neuvolantätinä olen rokotuksista ja niiden tarpeellisuudesta.

Minä olen nähnyt mitä tuhoa nämä taudit, niin tuhkarokko, kuin muutkin taudit jota vastaan lapset rokotetaan saa aikaiseksi, joten rokotusten vastustajat eivät minulta myötätuntoa saa. Kun lapsi joka on ollut terve, laihtuu kuusi kiloa viikossa, suu on niin rikki, ettei pysty syömään, silmät tulehtuneet ja valonarat, kuume pyörii neljässäkymmenessä ja yskä, niin voimakas, että vähäinen ruoka tulee oksennuksena ulos. Tuhkarokko on kamala tauti ja olen kiitollinen, että minä selvisin siitä terveenä, olisi voinut päätyä hyvinkin huonosti ja vammauttavasti. Onneksi on rokotukset ja täytyy toivoa, ettei rokottamattoman lapsen joululoma kaukomailla päädy surkeuteen koko perheelle.

Kommentit (1)

Ainavaikeeta
Liittynyt11.9.2016
1/1 | 

Kyllä tuhkarokkorokotus on edelleen sekä Suomen, että Ruotsin vakio lasten-ja koulujen rokotusohjelmassa. Ei ole edes puhetta, että sen antaminen lopetettaisiin. Missä on tilostoja jotka osoittavat montako lasta on kuollut lastenrokotuksiin? Olen ollut lastensairaanhoidossa 40 vuotta, enkä ole koskaan kuullut tällaisista kuolemantapauksista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Melkein kuuskymmpinen joka ei oikein osaa rauhoittua. Uusin harrastus on jooga. Haluan katsoa miten pitkälle pystyy kehittymään siinä. Matkat ovat suuri osa elämääni ja vauvojen kanssa työskentely yhdistyy aina silloin tällöin siihen. Neolominen on liki neuroottista, sitä olen harrastanut seitsemän vuotiaasta. Sen lisäksi tykkään vähän kaikenlaisesta vaihetelevasti.

Blogiarkisto

Kategoriat